Puszcza czy nie puszcza?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
najbardziej kurewsko-pedalskie zagranie jakie można zrobić na drodze
jeszcze z auta nie wysiadł a milicjant juz na miejscu. pewnie w ładzie na przyczepie go wożą
Straszne szmaciarstwo odjebał tą ladą, ale z drugiej strony wyraźnie było widać, że nie ma zamiaru zwalniać i gość nie powinien dać się nabrać.
Gdzie jest napisane, że można dać innemu kierowcy pierwszeństwo poprzez włączanie świateł?
On mu dawał znaki światłami żeby się ogarnął i NIE kontynuował manewru skręcania...
On mu dawał znaki światłami żeby się ogarnął i NIE kontynuował manewru skręcania...
policjant wyskakuje, jak diabeł z pudełka
@tfojastara: jak mi ktoś pod prąd wyjeżdża, to też mrugam... i to w cale nie oznacza, że chce kogoś puścić, tylko SPIERDALAJ KURWA Z DROGI
@tfojastara: jak mi ktoś pod prąd wyjeżdża, to też mrugam... i to w cale nie oznacza, że chce kogoś puścić, tylko SPIERDALAJ KURWA Z DROGI
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
jebane chuje skurwysyny pijackie czerwone, a zapomniałem użyć * ale chuj z tym, nie dziwie się że zaczęli kamerki montować
Teraz wiem czemu każdy ruski ma kamerkę, co by go taki matoł na ubezpieczeniu nie wychujał
Palce gryźć, ściany bić
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Prawo jazdy posiadasz Ty może? Ostrzeżeniem, żeby nie jechał była Łada jadąca z naprzeciwka. Nie ośmieszaj się
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów