18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Samilo 2011-11-07, 21:41 44
najbardziej kurewsko-pedalskie zagranie jakie można zrobić na drodze
Zgłoś
ijo_ijo 2011-11-07, 21:52 3
jeszcze z auta nie wysiadł a milicjant juz na miejscu. pewnie w ładzie na przyczepie go wożą
Zgłoś
tfojastara 2011-11-07, 22:17
Straszne szmaciarstwo odjebał tą ladą, ale z drugiej strony wyraźnie było widać, że nie ma zamiaru zwalniać i gość nie powinien dać się nabrać.
Zgłoś
Novotko 2011-11-07, 22:56 2
Gdzie jest napisane, że można dać innemu kierowcy pierwszeństwo poprzez włączanie świateł?
On mu dawał znaki światłami żeby się ogarnął i NIE kontynuował manewru skręcania...
Zgłoś
solteck 2011-11-07, 23:05 2
policjant wyskakuje, jak diabeł z pudełka

@tfojastara: jak mi ktoś pod prąd wyjeżdża, to też mrugam... i to w cale nie oznacza, że chce kogoś puścić, tylko SPIERDALAJ KURWA Z DROGI

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
bloodwar 2011-11-08, 8:26 1
Puszcza, nie puszcza? Jasne że się puszcza, wszystkie ruskie dziewczyny się puszczają!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
longlong7 2011-11-08, 12:11
jebane chuje skurwysyny pijackie czerwone, a zapomniałem użyć * ale chuj z tym, nie dziwie się że zaczęli kamerki montować
Zgłoś
Kamyk5011 2011-11-08, 23:02 1
on nie puszczał go, tylko na poprzedniego mrugał bo wymusił.
Zgłoś
erpi 2011-11-08, 23:24
Teraz wiem czemu każdy ruski ma kamerkę, co by go taki matoł na ubezpieczeniu nie wychujał

Zgłoś
spokooo 2011-11-09, 11:56
To chyba było ostrzeżenie żeby nie jechał ...
Zgłoś
anionimek 2011-11-09, 15:35
gdzie to było kręcone?
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-11-09, 17:03
Pewnie w ZSRR
Zgłoś
Janeo 2011-11-09, 18:00
Nie pewnie tylko na pewno, blać!
Zgłoś
gelek 2011-11-09, 19:59 1
@spokooo

Prawo jazdy posiadasz Ty może? Ostrzeżeniem, żeby nie jechał była Łada jadąca z naprzeciwka. Nie ośmieszaj się

Więc możesz uciekać
Palce gryźć, ściany bić
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów