18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
darek1234 2023-12-21, 1:34
smc napisał/a:

Tak. Jak jesteś dziewczyną to możesz się wypiąć do ruchania. Jak jesteś chłopakiem, to znaczy, że nie jesteś do tego stworzony. Proste.

Zabłysnąłeś jak błyszczyk na czubku chuja
Zgłoś
bimaczow 2023-12-21, 1:45
Jeżeli ktoś nie zna tego gościa to podpowiem że to zawodnik i często wstawia filmy jak łamie piszczelem kije baseballowe albo gnie rury od rusztowania, rękoma rozbija otoczaki ito. Ustawiony film bo gość to dobry kozak

Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Zgłoś
Siriuz 2023-12-21, 3:24 2
dOpieca napisał/a:

Nie rozumiem po co ktos sie bierze za rzeczy do ktorych nie jest stworzony badz ewidentnie mozliwosci fizyczne mu na to nie pozwalaja , ja nie mam 2m wzrostu to sie za koszykowke nie biore.

Bo ktoś mu do głowy nawkładał, że liczą się chęci a nie rezultat. To takie modne ostatnio - nie oceniać, tylko poklepać po głowie za chęci.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Tibianus1991 2023-12-21, 6:38
akurat to bylo celowe, widzialem filmy jak ten gosciu kopie i wygina latarnie, rury stalowe czy jakies tam slupy w tamtejszym kraju
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-12-21, 10:15 1
Kriski napisał/a:

Z tym kolesiem i tak nie wygra

Nowy przeciwnik dla Najmana?
Zgłoś
darek1234 2023-12-21, 12:36
Siriuz napisał/a:

Bo ktoś mu do głowy nawkładał, że liczą się chęci a nie rezultat. To takie modne ostatnio - nie oceniać, tylko poklepać po głowie za chęci.

A skąd wiesz co jest rezultatem dla niego samego? A może chodzi o to by uwierzyć w siebie?
Zgłoś
zbigniewz 2023-12-21, 12:51
@goregarg

Kurwa rzeczywiście
Zgłoś
Siriuz 2023-12-21, 15:10 1
darek1234 napisał/a:

A skąd wiesz co jest rezultatem dla niego samego? A może chodzi o to by uwierzyć w siebie?

Tak, niech sobie bułki za to kupi. Co mnie obchodzą jego wyimaginowane sukcesy?
Typ nie dość, że jest niepełnosprawny fizycznie to wyznaczając sobie niedorzeczne cele pokazuje też ze jest niepełnosprawny umysłowo i to razem z ludźmi, którzy jeszcze mu przyklaskują. Debile. Współczuje każdemu kogo otaczają tacy ludzie - gówno w życiu osiągną. Zamiast Hawkinga mielibyśmy zawodnika na paraolimpiadzie.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
darek1234 2023-12-21, 19:03
Siriuz napisał/a:

Tak, niech sobie bułki za to kupi. Co mnie obchodzą jego wyimaginowane sukcesy?
Typ nie dość, że jest niepełnosprawny fizycznie to wyznaczając sobie niedorzeczne cele pokazuje też ze jest niepełnosprawny umysłowo i to razem z ludźmi, którzy jeszcze mu przyklaskują. Debile. Współczuje każdemu kogo otaczają tacy ludzie - gówno w życiu osiągną. Zamiast Hawkinga mielibyśmy zawodnika na paraolimpiadzie.

Jest na Sadolu taki pewien Siriuz co się zna na wszystkim, ale szczególnie na przepisach ruchu drogowego. Otóż w tym to temacie Siriuz wyznaczył sobie niedorzeczne cele, ale czy to świadczy, że jest niepełnosprawny umysłowo? No nie wiem...
Zgłoś
Siriuz 2023-12-21, 19:33 1
darek1234 napisał/a:

Jest na Sadolu taki pewien Siriuz co się zna na wszystkim, ale szczególnie na przepisach ruchu drogowego. Otóż w tym to temacie Siriuz wyznaczył sobie niedorzeczne cele, ale czy to świadczy, że jest niepełnosprawny umysłowo? No nie wiem...

Punkt widzenia zależy od dupy umiejscowienia. Dla kogoś kto nie zna się na niczym i nic nie potrafi pojąć każdy kto wie cokolwiek wydaje się omnibusem.

Zgłoś
Metyl30 2023-12-21, 19:43
Film podstawiony.... juz widzialem tego typa predzej on wlasnie nakurwia w takie twarde rzeczy .wiec to normlane dla niego
Zgłoś
vladpalovnick 2023-12-21, 21:12
Czekam kiedy Korwin zorganizuje ten turniej szachowy.
Zgłoś
darek1234 2023-12-22, 10:07
Siriuz napisał/a:

nic nie potrafi pojąć

"niczego"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów