Na chwilę stracił czujność w trakcie spiny.
Na chwilę stracił czujność w trakcie spiny.
Przecież to ty zaśmiecasz forum, nie widzisz tego? Już jednego pedalskiego komenta ci admini wyjebali
Bo napisałem niedozwolone słowo, no ale tylko ono pasowało do twojej ciotowatej osoby
Nine, ten, never sleep again.
Bo napisałem niedozwolone słowo, no ale tylko ono pasowało do twojej ciotowatej osoby
Ciotowatej, bo wyznaje jakieś zasady i nie przyklaskuje tak jak ty pedałom walącym z partyzanta? Co to za tępa logika? To pokazuje, ze kompletnie nie myśląc, chcesz tylko sprowokować, a to oznacza ze jesteś pryszczatym nerdem, który czuje się bezpiecznie przed monitorkiem. W realu byś mi szable pucował, pizdusiu
Kolejny kurwa... Jesteś jednym z tych, co srają w gacie w pojedynkę, ale jaja rosną w postępie wykładniczym im więcej kolegów w grupie. "Rob co możesz żeby nie przegrać" - lachę tez zrobisz przeciwnikowi, żeby cie nie pobił?
"Zasada nr 1 - spierdalaj" - Unika się ciosu, a nie walki
kurwa masz nasrane w glowie gorzej niz 99% politykow w polsce. co ty pierdolisz ziomus?? pojebalo cie?
Czy ty kurwa serio pierdolisz o jakis solowkach? Honorowych 1vs1? NA ULICY ?? Ja pierdole - na ulicy mozesz dostac nozem, z partyzanta od kumpla kumpla ziomka z ktorych chcesz sie napierdalac. Nie ogarniasz tematu to sie nie produkuj. Soloweczki 1 na 1 to mogles sobie w gimnazjum na boisku urzadzac. Z robieniem laski to pomysly chyba zaczerpnales z opowiesci wojennych dziadka lub tatusia... Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to sobie odpusc i pograj w fortnite czy cos. Na ulicy jest inaczej niz w grze street fighter. Ludzie sa pojebani i w "honorowej" walce z powodu wylanego piwa - mozesz stracic zycie. Unika sie ciosu a nie walki? Kurwa kto cie uczyl takiej filozofii - pan mijagi? dorosnij, skoncz 14 lat, wyhoduj loniaki i dopiero zacznij sie wypowiadac.
kurwa masz nasrane w glowie gorzej niz 99% politykow w polsce. co ty pierdolisz ziomus?? pojebalo cie?
Czy ty kurwa serio pierdolisz o jakis solowkach? Honorowych 1vs1? NA ULICY ?? Ja pierdole - na ulicy mozesz dostac nozem, z partyzanta od kumpla kumpla ziomka z ktorych chcesz sie napierdalac. Nie ogarniasz tematu to sie nie produkuj. Soloweczki 1 na 1 to mogles sobie w gimnazjum na boisku urzadzac. Z robieniem laski to pomysly chyba zaczerpnales z opowiesci wojennych dziadka lub tatusia... Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to sobie odpusc i pograj w fortnite czy cos. Na ulicy jest inaczej niz w grze street fighter. Ludzie sa pojebani i w "honorowej" walce z powodu wylanego piwa - mozesz stracic zycie. Unika sie ciosu a nie walki? Kurwa kto cie uczyl takiej filozofii - pan mijagi? dorosnij, skoncz 14 lat, wyhoduj loniaki i dopiero zacznij sie wypowiadac.
Tak, możesz stracić życie nawet waląc jak pizda z partyzanta - byś to zrobił na oczach jego brata lub ziomka to by ci łeb urwał w odwecie. Wiec co się tak histerycznie produkujesz? Wyszło ze jesteś pizda i choćbyś tu płakał przez resztę dnia to i tak tą pizdą pozostaniesz - zdemaskowałeś się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów