18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
ritu4l 2020-03-29, 15:25 1
Coordinator napisał/a:

Przecież to ty zaśmiecasz forum, nie widzisz tego? Już jednego pedalskiego komenta ci admini wyjebali

Bo napisałem niedozwolone słowo, no ale tylko ono pasowało do twojej ciotowatej osoby

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
CZEPOT 2020-03-29, 16:50
dennissliwa napisał/a:

Ile czasu można wiązać buty ??

Do czasu aż dostaniesz kopa na ryj.
Zgłoś
dancio1978 2020-03-29, 18:25
Niby biały a jednak czarny
Zgłoś
sadoman 2020-03-29, 19:10
Typ co się położył był najebany jak bombowiec widać jak go chwieje i nie miał siły ukucnąć bo by się przewrócił i żaden trzeźwy nie dał by się tak załatwić.
Zgłoś
Policeman 2020-03-29, 20:55 3
Ooo już nie posrajcie się rycerze. Jak ktoś pruje się do innego na ulicy niech liczy się z tym, że oberwie od tyłu butelką czy kamieniem [jakiś kolega czy chuj wie kto]. Niech liczy się z tym, że typ ma kosę i mu wsadzi w szyję, niech liczy się z tym, że nawet zostanie zastrzelony. Jeśli macie zamiar kogoś pobić ot tak na ulicy to zwykle w jakimś dużym wzburzeniu, wszyscy wiemy o co idzie gra - zrobienie krzywdy drugiemu. Nikt nie jest takim idiotą i kalkuluje, gość wykalkulował, że szybko zakończy sprawę i to zrobił. Ani nie szanuję ani nie potępiam. Ja się do nikogo nie sram na ulicy bo nie chcę ryzykować zdrowia i życia, ale jakby ktoś się przysrał do mnie, niech spodziewa się wszystkiego.
Zgłoś
Rozjebie 2020-03-29, 21:27
Karmazon napisał/a:

Bo napisałem niedozwolone słowo, no ale tylko ono pasowało do twojej ciotowatej osoby

Ciotowatej, bo wyznaje jakieś zasady i nie przyklaskuje tak jak ty pedałom walącym z partyzanta? Co to za tępa logika? To pokazuje, ze kompletnie nie myśląc, chcesz tylko sprowokować, a to oznacza ze jesteś pryszczatym nerdem, który czuje się bezpiecznie przed monitorkiem. W realu byś mi szable pucował, pizdusiu
Zgłoś
telefon 2020-03-30, 0:34
Pewnie się teraz cieszy z tego filmiku że nie siedzi w kryminale
Zgłoś
Dzisiaj 2020-03-31, 0:33 1
Coordinator napisał/a:

Kolejny kurwa... Jesteś jednym z tych, co srają w gacie w pojedynkę, ale jaja rosną w postępie wykładniczym im więcej kolegów w grupie. "Rob co możesz żeby nie przegrać" - lachę tez zrobisz przeciwnikowi, żeby cie nie pobił?
"Zasada nr 1 - spierdalaj" - Unika się ciosu, a nie walki

kurwa masz nasrane w glowie gorzej niz 99% politykow w polsce. co ty pierdolisz ziomus?? pojebalo cie?

Czy ty kurwa serio pierdolisz o jakis solowkach? Honorowych 1vs1? NA ULICY ?? Ja pierdole - na ulicy mozesz dostac nozem, z partyzanta od kumpla kumpla ziomka z ktorych chcesz sie napierdalac. Nie ogarniasz tematu to sie nie produkuj. Soloweczki 1 na 1 to mogles sobie w gimnazjum na boisku urzadzac. Z robieniem laski to pomysly chyba zaczerpnales z opowiesci wojennych dziadka lub tatusia... Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to sobie odpusc i pograj w fortnite czy cos. Na ulicy jest inaczej niz w grze street fighter. Ludzie sa pojebani i w "honorowej" walce z powodu wylanego piwa - mozesz stracic zycie. Unika sie ciosu a nie walki? Kurwa kto cie uczyl takiej filozofii - pan mijagi? dorosnij, skoncz 14 lat, wyhoduj loniaki i dopiero zacznij sie wypowiadac.
Zgłoś
Rozjebie 2020-03-31, 12:29
Dzisiaj napisał/a:

kurwa masz nasrane w glowie gorzej niz 99% politykow w polsce. co ty pierdolisz ziomus?? pojebalo cie?
Czy ty kurwa serio pierdolisz o jakis solowkach? Honorowych 1vs1? NA ULICY ?? Ja pierdole - na ulicy mozesz dostac nozem, z partyzanta od kumpla kumpla ziomka z ktorych chcesz sie napierdalac. Nie ogarniasz tematu to sie nie produkuj. Soloweczki 1 na 1 to mogles sobie w gimnazjum na boisku urzadzac. Z robieniem laski to pomysly chyba zaczerpnales z opowiesci wojennych dziadka lub tatusia... Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to sobie odpusc i pograj w fortnite czy cos. Na ulicy jest inaczej niz w grze street fighter. Ludzie sa pojebani i w "honorowej" walce z powodu wylanego piwa - mozesz stracic zycie. Unika sie ciosu a nie walki? Kurwa kto cie uczyl takiej filozofii - pan mijagi? dorosnij, skoncz 14 lat, wyhoduj loniaki i dopiero zacznij sie wypowiadac.

Tak, możesz stracić życie nawet waląc jak pizda z partyzanta - byś to zrobił na oczach jego brata lub ziomka to by ci łeb urwał w odwecie. Wiec co się tak histerycznie produkujesz? Wyszło ze jesteś pizda i choćbyś tu płakał przez resztę dnia to i tak tą pizdą pozostaniesz - zdemaskowałeś się
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów