18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2020-03-29, 11:03 30
rozegrał to taktycznie.. zero strat własnych
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-29, 11:25 3
Jebany partyzant...
Chociaż... biorąc pod uwagę polskie "jakoś to będzie", to w razie wojny też pozostanie tylko partyzantka.
Zgłoś
dennissliwa 2020-03-29, 11:26 18
Ile czasu można wiązać buty ??
Zgłoś
B................1 2020-03-29, 12:18
sklep "bibola" i wszedł do niego Rocky Balboa
Zgłoś
Rozjebie 2020-03-29, 12:55
Bronek_Komar1 napisał/a:

sklep "bibola" i wszedł do niego Rocky Balboa

Taa, Rocky na pewno walił pedalskie partyzantki z zaskoczenia
Zgłoś
n3grom 2020-03-29, 12:59 1
Tam to chyba czesto tak ze krzyz juz nad knajpka
Zgłoś
Bravik 2020-03-29, 13:17
n3grom napisał/a:

Tam to chyba czesto tak ze krzyz juz nad knajpka

Ribola to akurat sklep
Zgłoś
Dzisiaj 2020-03-29, 13:42 12
Juz spiesze z pomoca i wyjasniam - na ulicy nie ma kurwa przyjacielskiego stukniecia rekawicami. Ludzie sa pojebani i nie wiesz czy nie dostaniesz nozem, albo czy po nokaucie ktos nie bedzie ci skakal po glowie przez 15 minut.

Wszyscy twierdzacych, ze partyzanci, to cipy itd - jestescie idiotami. Zasada nr 1 - spierdalaj, zasada nr2 - rob co mozesz zeby nie przegrac
Zgłoś
Rozjebie 2020-03-29, 13:56 3
Dzisiaj napisał/a:

Juz spiesze z pomoca i wyjasniam - na ulicy nie ma kurwa przyjacielskiego stukniecia rekawicami. Ludzie sa pojebani i nie wiesz czy nie dostaniesz nozem, albo czy po nokaucie ktos nie bedzie ci skakal po glowie przez 15 minut.
Wszyscy twierdzacych, ze partyzanci, to cipy itd - jestescie idiotami. Zasada nr 1 - spierdalaj, zasada nr2 - rob co mozesz zeby nie przegrac

Kolejny kurwa... Jesteś jednym z tych, co srają w gacie w pojedynkę, ale jaja rosną w postępie wykładniczym im więcej kolegów w grupie. "Rob co możesz żeby nie przegrać" - lachę tez zrobisz przeciwnikowi, żeby cie nie pobił?
"Zasada nr 1 - spierdalaj" - Unika się ciosu, a nie walki
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2020-03-29, 14:00 4
Coordinator napisał/a:

Kolejny kurwa... Jesteś jednym z tych, co srają w gacie w pojedynkę, ale jaja rosną w postępie wykładniczym im więcej kolegów w grupie. "Rob co możesz żeby nie przegrać" - lachę tez zrobisz przeciwnikowi, żeby cie nie pobił?
"Zasada nr 1 - spierdalaj" - Unika się ciosu, a nie walki

Wariacik Mordeczka Sebik III Zamknęli go w domu, 500+ zagrożone to musi swoje "mądrości" głosić w internecie. Dziwne, że normalnie pracujący, funkcjonujący człowiek z rodziną, hobby itd nie musi chodzić i naparzać się po ulicach.
Zgłoś
Rozjebie 2020-03-29, 14:05
Ojciec_Stiffmeistera napisał/a:

Wariacik Mordeczka Sebik III Zamknęli go w domu, 500+ zagrożone to musi swoje "mądrości" głosić w internecie. Dziwne, że normalnie pracujący, funkcjonujący człowiek z rodziną, hobby itd nie musi chodzić i naparzać się po ulicach.

Ale czy ja mowie o chodzeniu i naparzaniu się dookoła? Jestem normalnym człowiekiem, z normalna rodzina, tylko mierzi mnie ile pedalstwa się szerzy

Karmazon napisał/a:

O kurwa, jebany rambo się znalazł. Naoglądałeś się dziecko fejm mma i kozaczysz przez klawkę? Jak dorośniesz to pogadamy, narazie spierdalaj odrabiać lekcje przez internet.

Wysrałeś swoja opinie stając w obronie pizd co oznacza, ze moja cie zabolała
Zgłoś
ritu4l 2020-03-29, 14:09 2
Coordinator napisał/a:

Ale czy ja mowie o chodzeniu i naparzaniu się dookoła? Jestem normalnym człowiekiem, z normalna rodzina, tylko mierzi mnie ile pedalstwa się szerzy
Wysrałeś swoja opinie stając w obronie pizd co oznacza, ze moja cie zabolała

Przestań zaśmiecać forum, jak juz skonczysz 14 lat i kiedyś bedziesz czytał te bzdury które wypisujesz, będzie ci tylko wstyd. A pizde to ty musisz mieć co tydzień pod okiem, i próbujesz tu swoje drugie internetowe rambo-wcielenie prezentować, żeby się dowartościować

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Rozjebie 2020-03-29, 14:13
Karmazon napisał/a:

Przestań zaśmiecać forum, jak juz skonczysz 14 lat i kiedyś bedziesz czytał te bzdury które wypisujesz, będzie ci tylko wstyd. A pizde to ty musisz mieć co tydzień pod okiem, i próbujesz tu swoje drugie internetowe rambo-wcielenie prezentować, żeby się dowartościować

Przecież to ty zaśmiecasz forum, nie widzisz tego? Już jednego pedalskiego komenta ci admini wyjebali
Zgłoś
bodzio667 2020-03-29, 14:32
Trzeba było wsuwane trzewiki nabyć.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów