Na chwilę stracił czujność w trakcie spiny.
Na chwilę stracił czujność w trakcie spiny.
Chociaż... biorąc pod uwagę polskie "jakoś to będzie", to w razie wojny też pozostanie tylko partyzantka.
sklep "bibola" i wszedł do niego Rocky Balboa
Taa, Rocky na pewno walił pedalskie partyzantki z zaskoczenia
Wszyscy twierdzacych, ze partyzanci, to cipy itd - jestescie idiotami. Zasada nr 1 - spierdalaj, zasada nr2 - rob co mozesz zeby nie przegrac
Juz spiesze z pomoca i wyjasniam - na ulicy nie ma kurwa przyjacielskiego stukniecia rekawicami. Ludzie sa pojebani i nie wiesz czy nie dostaniesz nozem, albo czy po nokaucie ktos nie bedzie ci skakal po glowie przez 15 minut.
Wszyscy twierdzacych, ze partyzanci, to cipy itd - jestescie idiotami. Zasada nr 1 - spierdalaj, zasada nr2 - rob co mozesz zeby nie przegrac
Kolejny kurwa... Jesteś jednym z tych, co srają w gacie w pojedynkę, ale jaja rosną w postępie wykładniczym im więcej kolegów w grupie. "Rob co możesz żeby nie przegrać" - lachę tez zrobisz przeciwnikowi, żeby cie nie pobił?
"Zasada nr 1 - spierdalaj" - Unika się ciosu, a nie walki
Kolejny kurwa... Jesteś jednym z tych, co srają w gacie w pojedynkę, ale jaja rosną w postępie wykładniczym im więcej kolegów w grupie. "Rob co możesz żeby nie przegrać" - lachę tez zrobisz przeciwnikowi, żeby cie nie pobił?
"Zasada nr 1 - spierdalaj" - Unika się ciosu, a nie walki
Wariacik Mordeczka Sebik III Zamknęli go w domu, 500+ zagrożone to musi swoje "mądrości" głosić w internecie. Dziwne, że normalnie pracujący, funkcjonujący człowiek z rodziną, hobby itd nie musi chodzić i naparzać się po ulicach.
Wariacik Mordeczka Sebik III Zamknęli go w domu, 500+ zagrożone to musi swoje "mądrości" głosić w internecie. Dziwne, że normalnie pracujący, funkcjonujący człowiek z rodziną, hobby itd nie musi chodzić i naparzać się po ulicach.
Ale czy ja mowie o chodzeniu i naparzaniu się dookoła? Jestem normalnym człowiekiem, z normalna rodzina, tylko mierzi mnie ile pedalstwa się szerzy
O kurwa, jebany rambo się znalazł. Naoglądałeś się dziecko fejm mma i kozaczysz przez klawkę? Jak dorośniesz to pogadamy, narazie spierdalaj odrabiać lekcje przez internet.
Wysrałeś swoja opinie stając w obronie pizd co oznacza, ze moja cie zabolała
Ale czy ja mowie o chodzeniu i naparzaniu się dookoła? Jestem normalnym człowiekiem, z normalna rodzina, tylko mierzi mnie ile pedalstwa się szerzy
Wysrałeś swoja opinie stając w obronie pizd co oznacza, ze moja cie zabolała
Przestań zaśmiecać forum, jak juz skonczysz 14 lat i kiedyś bedziesz czytał te bzdury które wypisujesz, będzie ci tylko wstyd. A pizde to ty musisz mieć co tydzień pod okiem, i próbujesz tu swoje drugie internetowe rambo-wcielenie prezentować, żeby się dowartościować
Nine, ten, never sleep again.
Przestań zaśmiecać forum, jak juz skonczysz 14 lat i kiedyś bedziesz czytał te bzdury które wypisujesz, będzie ci tylko wstyd. A pizde to ty musisz mieć co tydzień pod okiem, i próbujesz tu swoje drugie internetowe rambo-wcielenie prezentować, żeby się dowartościować
Przecież to ty zaśmiecasz forum, nie widzisz tego? Już jednego pedalskiego komenta ci admini wyjebali
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów