📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ręczę że nic nie było ustawiane w tym filmiku... sprzedawca zawsze nagrywa tak na wszelki wypadek...
E dobrze, że nie fejk.
HAL9000/2 napisał/a:
ręczę że nic nie było ustawiane w tym filmiku... sprzedawca zawsze nagrywa tak na wszelki wypadek...
A może ten sprzedawca zamiast plakietki z imieniem ma ukrytą kamerkę gopro ! ehh ludzie wszędzie szukają fejków ;( ;F
blady2137 napisał/a:
A może ten sprzedawca zamiast plakietki z imieniem ma ukrytą kamerkę gopro ! ehh ludzie wszędzie szukają fejków ;( ;F
no przecież wyraźnie napisałem ze to z pewnością nie fejk
Nie wnikam czy ustawione czy bardzo ustawione ale jeśli ktoś jest takim debilem, że musi mu kasjer pyknąć na urządzeniu ZDRAPKĘ aby wiedział czy wygrał to nawet te 2 dolary wygranej to za dużo dla niego.
To tak jak ludzie którzy nie wiedzą, że w totka wygrali dopóki nie sprawdzą losów w kolekturze.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
To tak jak ludzie którzy nie wiedzą, że w totka wygrali dopóki nie sprawdzą losów w kolekturze.
?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów