Fejsbukowy dialog mojej Polskiej koleżanki, mieszkającej w Anglii, z murzynem . Mimo wielu lat spędzonych w murzyńskim towarzystwie nadal zostało w niej wiele Polskości. Respekt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe chyba pierwszy raz widzę jak BongMan spina się na pociski no i teraz widać, czemu dodaje tyle sucharów, bo wartość jego życiu nadaje fakt wrzucenia dowcipu za 400 wirtualnych piwek ;p gratulacje Bongi, z takim wpisem w CV zdobędziesz świat!
Na liście żydów polskich znajduje się Izaak Bognsztain
A może mudżina w swoim statusie napisał że rucha głupie polki?
BongMan napisał/a:
Ja pierdolę
Niech to ciulstwo uzbiera przynajmniej połowę piw co ten kawał: sadistic.pl/pedaly-vt182985.htm , to wtedy będzie można porównywać.
Wirtualne piwa oznaka sukcesu, masz kurwa ambicje. Ten portal jest przesiakniety nieudacznikami...
BongMan napisał/a:
Ja pierdolę
Niech to ciulstwo uzbiera przynajmniej połowę piw co ten kawał: sadistic.pl/pedaly-vt182985.htm , to wtedy będzie można porównywać.
BongMan, walisz gruchę do swoich dowcipów?
Cerotis napisał/a:
Wirtualne piwa oznaka sukcesu, masz kurwa ambicje. Ten portal jest przesiakniety nieudacznikami...
Kurwa, imbecylu, czytaj regulamin zanim zaczniesz szczekać!
Cytat:
4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa.
Oznacza to, że jeśli komuś się coś podoba, to może postawić piwo. Nadążasz? No, jeśli ten temat ma na chwilę obecną piw 49, a tamten ponad 400, to oznacza, że tamten bardziej się użytkownikom spodobał. Kumasz? Nikt nigdzie nie stwierdził, że wirtualne piwa są oznaką sukcesu. Ty tak stwierdziłeś, więc niezbyt dobrze to o tobie świadczy
Ech, ilu już ćwokom musiałem to kłaść to pustych łbów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów