Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proximate 2013-03-26, 23:57
Polski to przymiotnik, więc kurwa piszemy z małej..
Zgłoś
chubert 2013-03-27, 0:00 2
hehe chyba pierwszy raz widzę jak BongMan spina się na pociski no i teraz widać, czemu dodaje tyle sucharów, bo wartość jego życiu nadaje fakt wrzucenia dowcipu za 400 wirtualnych piwek ;p gratulacje Bongi, z takim wpisem w CV zdobędziesz świat!
Zgłoś
Plecionkarz 2013-03-27, 0:05 1
Na liście żydów polskich znajduje się Izaak Bognsztain
Zgłoś
zjerycha 2013-03-27, 0:09
niech spierdala ta twoja kolezanka
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-03-27, 0:18
A może mudżina w swoim statusie napisał że rucha głupie polki?
Zgłoś
C................s 2013-03-27, 0:51 2
BongMan napisał/a:

Ja pierdolę
Niech to ciulstwo uzbiera przynajmniej połowę piw co ten kawał: sadistic.pl/pedaly-vt182985.htm , to wtedy będzie można porównywać.

Wirtualne piwa oznaka sukcesu, masz kurwa ambicje. Ten portal jest przesiakniety nieudacznikami...
Zgłoś
k................z 2013-03-27, 10:05
BongMan napisał/a:

Ja pierdolę
Niech to ciulstwo uzbiera przynajmniej połowę piw co ten kawał: sadistic.pl/pedaly-vt182985.htm , to wtedy będzie można porównywać.

BongMan, walisz gruchę do swoich dowcipów?
Zgłoś
BongMan 2013-03-27, 12:26
Cerotis napisał/a:

Wirtualne piwa oznaka sukcesu, masz kurwa ambicje. Ten portal jest przesiakniety nieudacznikami...

Kurwa, imbecylu, czytaj regulamin zanim zaczniesz szczekać!
Cytat:

4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa.

Oznacza to, że jeśli komuś się coś podoba, to może postawić piwo. Nadążasz? No, jeśli ten temat ma na chwilę obecną piw 49, a tamten ponad 400, to oznacza, że tamten bardziej się użytkownikom spodobał. Kumasz? Nikt nigdzie nie stwierdził, że wirtualne piwa są oznaką sukcesu. Ty tak stwierdziłeś, więc niezbyt dobrze to o tobie świadczy
Ech, ilu już ćwokom musiałem to kłaść to pustych łbów.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem