Fejsbukowy dialog mojej Polskiej koleżanki, mieszkającej w Anglii, z murzynem . Mimo wielu lat spędzonych w murzyńskim towarzystwie nadal zostało w niej wiele Polskości. Respekt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Puscila sie z czarnym , wyjada za granice zobacza pierwszy raz a pozniej chwala sie ze zaliczyly brudasa , pozniej placz bo oni albo je napierdalaja albo wyzywaja... Bez sensu
Ale o co chodzi? Że nazwała murzyna małpą? Spoko, kiedy mam zacząć się śmiać?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Ale o co chodzi? Że nazwała murzyna małpą? Spoko, kiedy mam zacząć się śmiać?
A jak Ty nam to robisz, to jest dobrze... Moralność Kaliego
Powiedział BongMan
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
edyhetyh tijihb ruuu!!
kamyk69 napisał/a:
A jak Ty nam to robisz, to jest dobrze... Moralność Kaliego
Dudeczek napisał/a:
Powiedział BongMan
Ja pierdolę
Niech to ciulstwo uzbiera przynajmniej połowę piw co ten kawał: sadistic.pl/pedaly-vt182985.htm , to wtedy będzie można porównywać.
Haha wiedziałem że masz jakąś obsesję na punkcie Żydów Jak w gacie zajrzysz to też Żyda widzisz?
Fazi
Pih
BongMan,
Wystarczy że uzbierało więcej niż:
sadistic.pl/praca-vt183843.htm
albo
sadistic.pl/kobiety-i-koty-vt183461.htm
Się nie bulwersuj \o
Wystarczy że uzbierało więcej niż:
sadistic.pl/praca-vt183843.htm
albo
sadistic.pl/kobiety-i-koty-vt183461.htm
Się nie bulwersuj \o
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Czyli porównujesz do najgorszych, zamiast do najlepszych? Jeśli tą samą zasadę stosujesz w życiu, to... Ok, twoja sprawa
Fazi
Pih
Dzięki temu czuję się lepszy od innych, tez tak spróbuj.
Sluchaj, to to jest jeszcze nic. Ja sam w uk mieszkam 7 lat ale kurwica mnie bierze jak widze dwoch polakow ktorzy komentuja siebie nawzajem po angielsku.. kurwa
BongMan napisał/a:
Ja pierdolę
Niech to ciulstwo uzbiera przynajmniej połowę piw co ten kawał: sadistic.pl/pedaly-vt182985.htm , to wtedy będzie można porównywać.
aż tak się musisz dowartościować i wrzucać te swoje super żarciki ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów