Według źródła miała słuchawki na uszach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chłop jaka wyjebka. Poszedł sprawdzić czy dzwonić po karetkę czy trafiła mu się ciepła okazja
Rozpierdalaja mnie te ameby co laza w słuchawkach. Jak można całkiem odciąć sie od świata i nie słyszeć co dzieje się wokół.
Nadzieja w tym, że nie miała dzieci i nie przekazała dalej tych zjebanych genów.
Jak się wyłącza słuch to się powinny załączyć oczy dookoła głowy, no cóż pani miała zawieszony system
Drugi raz już tak nie zrobi.
I tak pewnie producent słuchawek dostanie pozew, bo jak by uznać debila za debila i że wypadek został spowodowany przez jego debilizm a nie osobę trzecią to by wyszło że 80% polityków to debile i nie mogą sprawować swoich stanowisk bo są debilami. A tak na całym świecie uznaje się że debilizm nie istanieje debile są uznawani za mądrych ludzi dostają dyplomy żeby zawyżyć statystykę magistrów w danym kraju, robią debilne rzeczy co potem jest zwalane na innych ludzi którzy tylko na debila trafili, bardzo wygodne. Pozdrawiam.
hellmartin napisał/a:
chłop jaka wyjebka.
Nie. To jakiś normalny człowiek.
Najpierw trzymał się z dala od niebezpieczeństwa, zwłaszcza że był sygnał, a potem albo zastosował żelazną zasadę (że nie mieszamy się w sprawy idiotów, bo zawsze się oberwie rykoszetem), albo poszedł zobaczyć, gdzie leżą zwłoki, żeby służby powiadomić odpowiednio.
No bo co miał robić? Machać skrzydłami i gdakać?
Kretynka nie żyje (jeśli żyje, tym gorzej dla świata i jeszcze większy powód, by się nie spieszyć z niczym), niczego zmienić się nie da, więc po co wykonywać jakieś debilne i zbędne czynności?
pppmix napisał/a:
Mógł ją ominąć przecież.
Nawet ka nie pisz, bo idioci z Sejmu zaraz zaczną kombinować, czy nie da się uchwalić ustawy o obowiązku maszynisty - by ustępował pierwszeństwa pieszemu wyrażającemu zamiar zbliżenia się do torów, czy jakoś tak...
Potem jeszcze wyregulują prawo morskie i tankowce będą musiały spierdalać przed materacami czy szalupami...
Ale naprawde trzeba nie miec wyobrazni zeby sie nie rozgladnac na torach , ja wiem ze czasem mozna sie zamyslic ale bez przesady. To jak w ogien wejsc
Takie akcje nie tylko u kacapow. Dziewczyna 30+, wyszła z domku pobiegać, słuchawki w uszy, przechodząc przez tory nawet się nie rozejrzała i centralnie pod pociąg. Temat sprzed kilku lat Sulejówek pod Warszawą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów