Siostra żegna brata i czego nie rozumiesz?
Bogu dzięki, że nie siostrzak
No i co w związku z tym? A jak zobaczą psa szczającego na murek z kutasem na wierzchu, to co wtedy? Czy możesz nam to wyjaśnić w jakikolwiek logiczny sposób?
to że jesteś zboczeńcem zwyrolem i taka patologia jest dla ciebie normalna... pewnie jesteś flak któremu nie staje XD i tylko rączką działasz... takich frajerów to ja nie szanuję XD
A jak zobaczą psa szczającego na murek z kutasem na wierzchu,
W kwestii technicznej - na wierzchu to podczas wzwodu.
A wtedy nie sikają.
Natomiast widok sikające psa czy suki nie jest niczym dziwnym: ani w miastach, ani na wsi. Dzieci wiedzą, że psy tak sikają.
No chyba że rodzina kretynów - to wtedy nie mają pojęcia, co to i dlaczego.
...Metro...Galę.../quote]
Jesteś Niemcem czy jakoś inaczej upośledzony, że be sensu wstawiasz wielkie litery w środku zdania wyrazom pospolitym?
Wieje pod Kasprowym?
;>
To raczej na Metro wygląda i w Niemczech albo w Austrii ale ta zamaskowana stoi tak jakby jej zazdrościła
Widać że się kurwy już nie wstydzą niczego i publicznie zaczynają Galę robić
Coś tam zapowiadają w tle, że " linia S-bahn nr 25 coś tam coś tam", także to Berlin i ich miejska kolejka, nie metro. Gdzie jak gdzie, ale akurat w tym mieście to szczerze wątpię aby ktokolwiek im na to zwrócił uwagę...
Jasne super, tylko weź pod uwagę, że na dworcu mogą to zobaczyć dzieci.
I co z tego.. One też kiedyś będą robić takie rzeczy. Jak chodzą do kościoła to może nawet w najbliższą niedzielę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów