Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepsza polszczyzna, niż nie jednego patrYjoty z wytatuowaną kotwicą na łydce.
Polszczyzna? Przecież on się wyraża jak rynsztok, a nie człowiek. Takie gadki, to mają żule pod trzepakiem.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaZaraz połowie sadoli wyjebie Blue screen bo niby koleś z dystansem do siebie i trochę zabawny ale przecież czarny i głupio przyznać przed sobą że jakiś czarny może być ok
Koleś może być spoko i z dystansem do siebie i być w 100 procentach Polakiem, ale nie o to chodzi w Sadolu, posiedź tutaj drugie tyle, to dowiesz się, że tutaj ciśniemy z każdego. A czarnuch niech spierdala do lepianki, wpierdalać larwy czerwii, być jednocześnie czarnuchem i polakiem, przegrałby życie bardziej tylko gdyby był dodatkowo rudym żydem.
Chuja Ci wygra. Muslimy i czarnuchy przejmują świat. Tyle na temat.
Jak dalej będziesz srał na kanapie i tył to nawet twoją żonę przejmą :-)
Ja słucham bez wizji, to nie domyśliłbym się, że to mówi zwierzę.
"Lepiej milczeć i być uważanym za idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Polska-język, trudna język. Te wszystkie ogonki. Diabli wiedzą kiedy ich używać.
Zaraz połowie sadoli wyjebie Blue screen bo niby koleś z dystansem do siebie i trochę zabawny ale przecież czarny i głupio przyznać przed sobą że jakiś czarny może być ok
Czarny, ok? Piłeś coś w weekend?
Zaraz połowie sadoli wyjebie Blue screen bo niby koleś z dystansem do siebie i trochę zabawny ale przecież czarny i głupio przyznać przed sobą że jakiś czarny może być ok
Bardziej rozjebie ich i zresetuje, niezaprzeczalny fakt iż gość jest Polakiem i mówi lepiej po polsku niż 99% fanów konfederacji.
Jesteście towarzysze samozwańczymi obrońcami czarnuchów na tym portalu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów