Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz połowie sadoli wyjebie Blue screen bo niby koleś z dystansem do siebie i trochę zabawny ale przecież czarny i głupio przyznać przed sobą że jakiś czarny może być ok
Bardziej rozjebie ich i zresetuje, niezaprzeczalny fakt iż gość jest Polakiem i mówi lepiej po polsku niż 99% fanów konfederacji.
Lepsza polszczyzna, niż nie jednego patrYjoty z wytatuowaną kotwicą na łydce.
Dobre! Sam ledwo znasz własny język. NIEJEDNEGO!
Miodka zapytaj, czy to błąd.
Zaraz połowie sadoli wyjebie Blue screen bo niby koleś z dystansem do siebie i trochę zabawny ale przecież czarny i głupio przyznać przed sobą że jakiś czarny może być ok
po tym że bardzo dobrze mówi po polsku można wnioskować że wychowywał się w Polsce, więc nic dziwnego że jest ok.
Bo to nie jego język
Ludzie nie kłóćcie się - bo nawt jak teraz w tym wypizdowie lewackim wygra w końcu prawica żeby posprzątać po kradzieży bankierów - bo takie są budowane nastroje przez obie strony popis - to i tak przegra obywatel bo za te zabawy zapłaci.
Bo to nie jego język
Ludzie nie kłóćcie się - bo nawt jak teraz w tym wypizdowie lewackim wygra w końcu prawica żeby posprzątać po kradzieży bankierów - bo takie są budowane nastroje przez obie strony popis - to i tak przegra obywatel bo za te zabawy zapłaci.
Chuja Ci wygra. Muslimy i czarnuchy przejmują świat. Tyle na temat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów