📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za k🤬a downy p🤬lone
Dzisiaj podobno dzień downa, to mogą świętować.

Dostojny napisał/a:
Co za k🤬a downy p🤬lone
Zamiast zajebac ścierwo to wpuścił do nory.
Ale sanepid da rade
Ale kabany! 😳 U mnie w robocie masa szczurów, pod ziemią mają idealne warunki, do tego rzadko są zabijane.
Rozmnażają się przez chów wsobny, wp🤬lają się nawzajem, plus żrą co popadnie - chemię, smary, kanapki komuś...
Zmutowane, pół ślepe, za to z wyostrzonymi pozostałymi zmysłami, głodne potrafia być agresywne.
Rozmnażają się przez chów wsobny, wp🤬lają się nawzajem, plus żrą co popadnie - chemię, smary, kanapki komuś...
Zmutowane, pół ślepe, za to z wyostrzonymi pozostałymi zmysłami, głodne potrafia być agresywne.
Sanepid to 30k "kary administracyjnej" za jazdę rowerem po bulwarach w SROwidzie potrafi przyp🤬olić, ale szczur już ich przerasta.
"Ja p🤬le jakie to bydle"
Zawsze to słyszę od dziewczyn jak chcą mi loda robić

Cezzar napisał/a:
"Ja p🤬le jakie to bydle"
Aż tak jebie?
Cezzar napisał/a:
"Ja p🤬le jakie to bydle"
Cezzar napisał/a:
"Ja p🤬le jakie to byle jakie"
Cezzar napisał/a:
"Ja p🤬le jakie to bydle"
Dalej czekasz na pierwszego loda?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie