📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wystrzałowy chłopak
Jakbym miał popełnić samobójstwo mając dostęp do broni palnej to bym kupił sporo amunicji i zrobił sobie polowanie na pedofilów, morderców i różnej maści innych niereformowalnych zwyroli i dopiero ostatni pocisk bym poświęcił dla siebie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Na obraku widzimy klasyczny przykład mostu rzymskiego. Typowe łuki na wzniesieniach przerzucane przez małe i srednie rzeczki. Bardzo piekne miejsca, zazwyczaj ludzie zabijają się tam skaczac do rzeki przy niskim stanie wód np Tybr. Ale mozna i w ten sposób.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Velture napisał/a:
Jakbym miał popełnić samobójstwo mając dostęp do broni palnej to bym kupił sporo amunicji i zrobił sobie polowanie na pedofilów, morderców i różnej maści innych niereformowalnych zwyroli i dopiero ostatni pocisk bym poświęcił dla siebie.
Kto wie? Może tak robili Ci,co mordowali w szkołach i na plażach ?
krzyks napisał/a:
...co mu strzeliło do głowy
Co byłoby wtedy z Sadistica- Kwejk? W ogóle o nas nie myślisz.
Live is brutal and i like it.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów