Bardzo niepokojące.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Randka w ciemno
@zuq4 Wali od Ciebie na kilometr żeś admin redtuba, jak mówisz że z gówna bata nie ukręcisz. Cycka tyś widział na własne oczy ? Niestety prawda jest taka, że kto wybrzydza ten nie rucha.
Ani jednych ani drugich nie zrozumiem co to komu daje.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tak samo jak faceci co sobie skarpety dają w gacie.
Ani jednych ani drugich nie zrozumiem co to komu daje.
hmmm...
gdzie ja to mogłem widzieć?
a już wiem na : w w w . z a j e b a n e ż y w c e m z j o e m o n s t e r . o r g
hmmm...
a już wiem na : w w w . z a j e b a n e ż y w c e m z j o e m o n s t e r . o r g
I co jej to da? Schudnąć od tego nie schudnie a jak pójdzie już z nią jakiś desperat do łóżka to i tak się dowie.
Kobieca logika?
Kobieca logika?
a ja lubię małe cycki!
i graj z taka w butelke
zyzyryxy napisał/a:
a może kurna źródło podasz, a nie podpierdalasz artykuł z JM i nic się nie chwalisz
znak wodny nie wystarczy? może jeszcze powinien do wszystkich na pw link do oryginału porozsyłać?
straatveger napisał/a:
gdzieś to dzisiaj widziałem...
hmmm...
a l e j e s t e ś z a j e b i s t y . p l
Kurwa kiedy ten koniec świata?!!!
No i co z tego, skoro już wyrwie jakiegoś faceta, pójdą do łóżka i wyjdzie na jaw, że jednak deska. A nie tylko deska, ale też zakompleksiona oszustka. Przykre... Coraz mniej naturalnych i prawdziwych kobiet, coraz więcej malowanych laleczek.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Arthas21 napisał/a:
widze że kolega lekko nie ma,skoro nie jesteś taki wybredny to wybierz sobie jedną:@zuq4 Wali od Ciebie na kilometr żeś admin redtuba, jak mówisz że z gówna bata nie ukręcisz. Cycka tyś widział na własne oczy ? Niestety prawda jest taka, że kto wybrzydza ten nie rucha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów