📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czemu kurwa nie za szyje?
Ścisnąć skurwysyna niech zdycha - w psa będzie cegłami rzucał jebany ciapak...
Ścisnąć skurwysyna niech zdycha - w psa będzie cegłami rzucał jebany ciapak...
Powinien tak rzucać żeby zabić. Co by szczekacz nie mógł go ugryźć.
Po wrzaskach i tym co się dzieje wnioskuję że to chyba jakiś islamski kraj, muslimy uważają psy za zwierzęta nieczyste, tak jak świnie. Prawdopodobnie koleś w czerwonych gaciach to kolejny turban z wypranym mózgiem który na widok psów zaczął je obrzucać kamieniami w imię allacha. Na szczęście się przeliczył co do czuwającej nad nim opatrzności.
Allah Akbar, niech wypierdala do raju zagryziony przez psa pierdolony kutas. Ciapaci sie boja psow, nie mam pojecia dlaczego. Pierdolniety narod.
ojj jaki pech owczarki niemieckie ^^
ładnie pogryzły "manekina"
nie jest źle 1 noga kilka razy pogryziona + rączka (tak ta z rodziny adamsów)
ładnie pogryzły "manekina"
Blade ziele napisał/a:
Powienien mu w łeb się wgryźć
nie jest źle 1 noga kilka razy pogryziona + rączka (tak ta z rodziny adamsów)
Zaraz się zlecą miłośnicy zawszonych kundli.
nie wiem po co te psy odciagal, takie osoby powinno wrzucac sie do klatki z takimi psiakami
Po co odciągał psy. Mogły skurwysynowi odgryźć rękę to by się nauczył szacunku dla innych istot.
Ja bym tych psów za chuja nie odciągał, a nawet sam dołączył się do akcji wjeżdżając jakimś kopniakiem frajerowi w ryj.
Abstrahując od tego kto tu jest winny to wszystkie psy powinny być w kagańcach i na smyczy!
Bardzo dobrze kurwa że je teraz uśpią, 6 lat temu taki jeden "niegroźny kundelek - panie on tylko tak szczeka ale nikomu krzywdy nie zrobi" pogryzł mojego sześcioletniego kuzyna - efekt - trwały niedowład ręki, od tego czasu nienawidzę tych włochatych skurwysynów i już dwa razy mi się zdażyło że takiego obszczekującego bez kagańca psiknąłem gazem żelowym po ryju, pierwszy, wyglądający na owczarka właśnie - uciekł a drugi dostał bardzo ciekawych drgawek.
Bardzo dobrze kurwa że je teraz uśpią, 6 lat temu taki jeden "niegroźny kundelek - panie on tylko tak szczeka ale nikomu krzywdy nie zrobi" pogryzł mojego sześcioletniego kuzyna - efekt - trwały niedowład ręki, od tego czasu nienawidzę tych włochatych skurwysynów i już dwa razy mi się zdażyło że takiego obszczekującego bez kagańca psiknąłem gazem żelowym po ryju, pierwszy, wyglądający na owczarka właśnie - uciekł a drugi dostał bardzo ciekawych drgawek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów