📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zgubił telefonik?
Gdzie kuwa ścieżką rowerową chodzisz
Cymbał ma chodnik to musi dla zasady robić z siebie debila przed wszystkimi?
Kurwa zgubił telefon. Dobrze, że się po niego wrócił XD
Tak się zesrał, że aż telefon zgubił
A kobieta to oczywiście dała by się jebnąć
Mietek7567 napisał/a:
Cymbał ma chodnik to musi dla zasady robić z siebie debila przed wszystkimi?
to coś jak anty kowidowiec, kiedy podczas pandemii rząd zamknął lodowiska nagle skoczył boom na lodowiska i każdy chciał mieć na insta wrzuconą fotkę jak podczas pandemii pomimo zakazu bawi się na lodowisku.
to coś takiego w psychologii jak się bahorowi czegoś zakazuje to to zrobi specjalnie na złość, nawet jeśli by tego nie zrobił gdybyś mu nie zabronił, albo by nawet nie pomyślał żeby to robić: to zakazując mu tego praktycznie zachęcasz go do zrobienia tego.
taka forma buntu sługi wobec pana, pan dał ścieżkę rowerową dla rowerów i obok chodnik: nakazał pieszym chodzić po chodniku a rowerzystom po ścieżce rowerowej --- w ramach swojego wewnętrznego buntu, chęci okazania własnej niezależności i własnej woli --- piesi będą chodzić po ścieżce rowerowej a rowerzyści jeździć po jezdni dla samochodów. taka to już ludzka skurwiała psychologia. każdy chce pokazać że jemu to niczego nie będzie się zabraniac ani niczego nie będzie się nakazywać, i choćby te zasady były narzucane im przez ludzi mądrzejszych od nich, dla ich własnego bezpieczeństwa to i tak każdy zrobi jak zechce. Często poświęcając własne bezpieczeństwo dla okazania "temu mądremu, jajogłowemu pedałowi co ustalił te debilne zasady , na pewno żeby myśleć że może mnie kontrolować i ustawiać mnie tymi zasadmi po kątach" że on się nie da tak łatwo kontrolować i nie będzie się słuchać byle kogo. skoro dla mojego bezpieczenstwa zbudowano ścieżkę rowerową żeby nie potrącił mnie od tyłu samochód, to ja to pierdole swoje bezpieczenstwo nie będę się słuchał jakiegoś pedała co mi karze po niej jeździć, nikt mi nie będzie rozkazywać ani niczego zabraniać i będę jeździć gdzie ja chce choćby i o autostradzie, bo ja jestem wolnym człowiekiem i mam swoją własną wolną wolę i nikogo sie nie słucham
Rozłożył te gałązki jakby jakiego byka na corridzie ubił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów