Krótka lekcja która pokazuję co należy robić z osobami które bezkarnie zanieczyszczają ulice naszych miast. Tym razem Francja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
heheh roznie to bywa z miss mokrego podkoszulka bo napewno slyszales o tym ze jak wieloryb utknie na plazy to trzeba go polwac zeby przezyl
haha dobry, ale ja bym go rozjechal autem jak by mi nie zgaslo.
DraGon2 napisał/a:
haha dobry, ale ja bym go rozjechal autem jak by mi nie zgaslo.
dannyk1 napisał/a:
zajebałbym jakby ktoś mi wodę do samochodu nalał.
Przecież on miał pelerynę... nic byscie mu nie zrobili
zawlo napisał/a:
no nie wiem, czy jakby banda dresów wpadła na pomysł ochrony środowiska:) jeden z drugim byłby w stanie nawet pisnąć słowem za wlanie całej cysterny a nie wiadra do swojego auta:)nawet driver z golfa 4 razy by się zastanowił pozdrawiam i dobry pomysł NIE ŚMIECIĆ
Gdyby mieć jakąś gimnazjalistke jako pasażera może by ich zadźgała nożem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów