📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie policja go szuka, żeby złożyć gratulacje i wręczyć medal wzorowego muzułmanina.
Jak mógł tak żonę ciapak zastrzelić, cham i prostak! Przecież knuran wyraźnie nakazuje takie kamieniować!
Chyba że ją zastrzelił z procy; to by zmieniło postać rzeczy, choć i tak nie wiadomo czy postąpiłby zgodnie z knuranem.
Chyba że ją zastrzelił z procy; to by zmieniło postać rzeczy, choć i tak nie wiadomo czy postąpiłby zgodnie z knuranem.
Żone trzeba trzymać krótko
a tak serio to mahomet to gej a koranem podcieram sobie dupsko.
Monitoring Komisji d/s Praw Człowieka w Pakistanie wykazał, że w kraju tym w samym tylko roku 2012 około tysiąca kobiet i dziewcząt zostało zamordowanych pod pretekstem "obrony honoru". Prawie wszystkie te zabójstwa zostały popełnione przez rodzinę ofiar. Przypuszcza się, że rzeczywista liczba tego typu przestępstw jest znacznie wyższa niż dane oficjalne.
Według opublikowanych danych, ponad 600 kobiet stracono na podstawie jedynie podejrzenia o cudzołóstwo, bez jakichkolwiek dowodów. Ok. 200 kobiet zamordowano za to, że wyszły za mąż bez zgody rodziców.
Według opublikowanych danych, ponad 600 kobiet stracono na podstawie jedynie podejrzenia o cudzołóstwo, bez jakichkolwiek dowodów. Ok. 200 kobiet zamordowano za to, że wyszły za mąż bez zgody rodziców.
Tak oto po raz kolejny islam pokazał że jego wyznawcy cofnęli się i tkwią we wczesnych czasach starożytności.
wszystko było by normalne gdyby nie uciekł.
to jest dopiero humanitarny kraj, a u nas za zabicie kozy by mu nic nie zrobili
LaBomba napisał/a:
Żone trzeba trzymać krótko
No kurwa spłoniesz...
a w europie i tak znajda sie milosniczki sniadego chetne na nadzianie sie na niego bo to egzotyka i wogole ja tak bardzo szanuje, szepcze czule slowka i napewno kocha i krzywdy nie zrobi, jestinny niz te dzikusy z azji czy afryki
No i ch*j. Rzecz się dzieje u nich, nie u nas, także mnie to mało obchodzi. Dla mnie w tym Afganistanie i innych krajach gdzie oni tam urzędują prawnie (nie mam tutaj na myśli emigrantów którzy żyją na zachodzie i rozpieprzają nam Europę), to mogą się nawet wszyscy pozabijać, świat przy tym nie ucierpi!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów