📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
baby zawsze gadają głupie texty w stylu nie wywal się, nie wylej, jakby to zależało od czegokolwiek
dobrze że córka nie wpadła w tak młodym wieku
i 500 plus poszło w pizdu
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jakim cudem trafiło to na główną? Normalnie poziom "smiechu warte"...
Zauważyłem na sobie .. Zawsze jak baba mi mówi " tylko nie popsuj" to rozpierdolę .. " tylko nic sobie nie zrób" zawsze sobie coś zrobię itp ... Taka jakąś ironia losu albo... Baba zawsze wykracze
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
bimaczow napisał/a:
Zauważyłem na sobie .. Zawsze jak baba mi mówi " tylko nie popsuj" to rozpierdolę .. " tylko nic sobie nie zrób" zawsze sobie coś zrobię itp ... Taka jakąś ironia losu albo... Baba zawsze wykracze
Bo to wiedźmy są i czarują
tak to jest z tymi dziećmi dzisiaj. My z ziomkami w tym wieku skakaliśmy po drzewach, garażach i chuj wie czym jeszcze, dzięki czemu nabyło się odpowiednią koordynację. Teraz dzieci siedzą przed tymi jebanymi tabletami i są przez to nieporadne jak feministki w polityce. Szczytem zręczności jest kręcenie fidget spinnerem, kurwa łał.
CiemnosciHetman napisał/a:
tak to jest z tymi dziećmi dzisiaj. My z ziomkami w tym wieku skakaliśmy po drzewach, garażach i chuj wie czym jeszcze, dzięki czemu nabyło się odpowiednią koordynację. Teraz dzieci siedzą przed tymi jebanymi tabletami i są przez to nieporadne jak feministki w polityce. Szczytem zręczności jest kręcenie fidget spinnerem, kurwa łał.
Dużo zależy od rodzicow, ja gdy byłam dzieckiem były już telefony i komputery a jednak siedziałam na podwórku tyle ile mogłam, co do tego skakania itp to nie przesadzajmy, wolałabym mieć cale jedynki niż świadomość ze nie warto skakać po murach mam mala siostre ktora wiadomo ma telefon i sie nim nieraz zajmuje ale jednak chce sie z innymi dzieciakami bawic tylko tamte są przyklejone do elektrotechnicznych zabaweczek i siedzi sama bo nie ma z kim, wiele zalezy jak sobie dziecko wychowasz, nie jego wina że matka z ojcem wciskaja od 2 roku zycia tel ze swinka popka
AfroMan25 napisał/a:
baby zawsze gadają głupie texty w stylu nie wywal się, nie wylej, jakby to zależało od czegokolwiek
Najgłupszy babski tekst: pijany jesteś, nie pij już
Wielki świat małych odkrywców.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów