📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ja tam widzę same pizdy.... ale piwko leci
Ale tylko bramkarz pomyślał, żeby założyć rękawice
Aj tam pierdolicie. Kiedyś to były fajne akcje. Dziś wszystko z góry zapłacone za mecz i nie można się wychylać, bo na nowe lambo nie styknie, a i z roboty mogą wyjebać
Kurwa, wiesza się ten filmik jak ludzie w Skandynawii..
"Bija sie " jak prawdziwe pizdeczki, prawa prosta ( w 90%-ach nie trafiona) i szybko spierdala do trenera Jesli kogos tym obrazilem to sie pierdol. A legia to suka bura, zreszta pilka nozna jest dla pedałów.
panienki tez czasami musza sie poklepać i pomacać ale daje piwko bo nuta fajna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów