Dziś mam dla Was zbiór przydatnych sztuczek i ciekawostek survivalowych, z górskimi krajobrazami i historią wydobycia złota w tle. Jeśli chcecie zobaczyć jak "fajnie" jest wybrać się w dzicz podczas ulewy i zgubić tam kamerę to zapraszam!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Wszystko fajnie, ale po chuj nazywać swój program po angielsku? Tak samo adbuster!
O ile Adventurer da się jeszcze jakoś przetłumaczyć na polski, to wyobrażasz sobie "reklamo-pogromcę" albo inny chuj?
Prothory
A co wstydzisz się języka? Mi tam reklamo-pogromca fajnie brzmi tak swojsko.
A co wstydzisz się języka? Mi tam reklamo-pogromca fajnie brzmi tak swojsko.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów