Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieje ze ma silne miesnie karku bo szkoda zeby taka piczka egzotyczna byla sparalizowana
[ Dodano: 2024-12-03, 14:58 ]
C🤬ja by dal kask jak kregosup zlamany
Kaski tylko w europie tej kuurwie pod rzadami kikoldow trzeba miec, kaski chuuja daja przy wypadkach, amerykanie to wiedza i zultki to wiedza
[ Dodano: 2024-12-03, 14:58 ]
leonidkacap napisał/a:
wystarczył by kask ale po co lepiej poczuć wiatr we włosach
C🤬ja by dal kask jak kregosup zlamany
Kaski tylko w europie tej kuurwie pod rzadami kikoldow trzeba miec, kaski chuuja daja przy wypadkach, amerykanie to wiedza i zultki to wiedza
akurat w jej przypadku brak kasku to najmniejszy problem, nie chroni on przed głupotą
Do ostatniej chwili nie próbowała skręcać, a to dlatego że na netfliksie obejrzała serial gdzie kobiety są silne i niezależne i nie będzie jej żaden zakręt mówił jak ma jechać.
Sraj1 napisał/a:
Do ostatniej chwili nie próbowała skręcać, a to dlatego że na netfliksie obejrzała serial gdzie kobiety są silne i niezależne i nie będzie jej żaden zakręt mówił jak ma jechać.
Wygrałeś hahah

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie