📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i zeznania na komisariacie :
Kobieta: Powiedział mi że chce iść na piwo z kolegą zamiast spędzić wieczór ze mną, pokłóciliśmy się i wtedy mnie uderzył ...
Policjant- (policjant notuje mówiąc pod nosem) : Zatem do pobicia doszło w kuchni ...
Kobieta: Powiedział mi że chce iść na piwo z kolegą zamiast spędzić wieczór ze mną, pokłóciliśmy się i wtedy mnie uderzył ...
Policjant- (policjant notuje mówiąc pod nosem) : Zatem do pobicia doszło w kuchni ...
Wy chyba nie słuchacie! Dostała w pysk bo przy ludziach powiedziała, że on chce się umawiać z facetem "You wanna fuck a guy" czyli zdradziła, że jest gejem, a ją traktuje jak gówno bo pewnie jest z nią dla zmyły. Fakt... mógł strzelić focha i ją zostawić ale jak to facet musiał pokazać swoją siłe.
Powiedziała, że pewnie umówiłby się z facetem, a potem zapytała, czy by jakiegoś wyruchał - przy tym brzmi jak nieźle najebana - sam bym nie uderzył, ale chyba kminię wkurw.
Wkurwiaja mnie baby jak sie zachowuja jak faceci a dostanie taka lekko to se sklada
Jeden strzał na ryj i leży pół dnia na chodniku jak zabita... a co do napierdalania bab, to tylko w ostateczności...jak złapie za chuja z zamiarem zmiażdżenia to nic innego nie pozostaje
qhash napisał/a:
co prawda to prawda
z drugiej strony chyba niektórzy nie mieli baby w domu i nie wiedzą, jak potrafi wkurwić (tak, wkurwić) swoim zachowaniem i gadaniem
To jeszcze nic.. Najgorzej jak popije i nie zatrzymasz za żadne skarby tego pierdolenia. Tak czy owak... jak żeś se taką babe wybrał to sie sam pierdolnij a nie ją.
A ja uważam że skoro w kuchni siedzieć się nie chce, bachorów, jak bozia kazała chować, też. Parytetów i chuj wie jeszcze czego, zatrudnienia w armii i policji się zachciewa to to i po ryju jak każdy normalny człowiek kobiety mogą zbierać. Ot rzekłem.
oj z baba zle ale bez baby jeszcze gorzej ;/
Nie spinajcie się tak - równouprawnienie jest
Skoro facetowi można przypierdolić, to czemu nie lasce? (nie mówię o prawnych aspektach, a społecznym przyzwoleniu).
Skoro facetowi można przypierdolić, to czemu nie lasce? (nie mówię o prawnych aspektach, a społecznym przyzwoleniu).
Dorwał bym i zabił skurwysyna. Jesli facet jest skonczonym idiotą i ma swoją kobietę w poważaniu, to jest skończony i neich rzeczywiście jak Pan na powyższym filmiku zmieni orientację. Mądry, dojrzały i prawdziwy facet, ma zawsze tyle cierpliwości żeby przeżyć "gadanie" swojej kobiety, chociażby dlatego, że ją kocha. Hejtujcie sadole, ja swoje wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów