📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bić kobietę się nie godzi. ale bardziej wkurwiają tacy "obrońcy" którzy nie znają całej sytuacji,a widząc takie jak ten finały wtrącają swoje pięć groszy.
rollins napisał/a:
bić kobietę się nie godzi. ale bardziej wkurwiają tacy "obrońcy" którzy nie znają całej sytuacji,a widząc takie jak ten finały wtrącają swoje pięć groszy.
co prawda to prawda
z drugiej strony chyba niektórzy nie mieli baby w domu i nie wiedzą, jak potrafi wkurwić (tak, wkurwić) swoim zachowaniem i gadaniem
Ciekawostka pod koniec dopiero. Taki tam spoiler.
P.S. Ale tu nie baba w domu, spokojnie było to można olać. Iść się najebać, przespać w hotelu...I chuj że tępa cipa ale napierdalać słabszego to jak bycie gejem, tylko w innej formie.
P.S. Ale tu nie baba w domu, spokojnie było to można olać. Iść się najebać, przespać w hotelu...I chuj że tępa cipa ale napierdalać słabszego to jak bycie gejem, tylko w innej formie.
po co pyskowała?? Po co z kuchni wychodziła? Świat dla nich nie jest większy niż patelnia.
...cóż, jebnął to jebnął, na chuj drążyć temat
0:37 - wzrusza mnie dbałość gościa o czystość chodnika!
U mnie ma dozgonny szacun.
U mnie ma dozgonny szacun.
Dobrze suce .
Może jestem dziwny, ale dla mnie lanie kobiety(szmaty też) jest nie w porządku. Nawet jeśli to jest wyszczekana agresywna suka - można ją po prostu rzucić i się nie wkurwiać, bo co zmieni takie jebniecie jej ? chwilę będzie spokojna i sytuacja się powtórzy i tak w kółko... Wiadomo, że niektórzy mają takie żony z którymi mają dziecko, mieszkanie wspólne itp. Ale mimo wszystko można się jakoś wyprowadzić/wziąć rozwód - nie jest to takie proste, ale możliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów