📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
cóż za nagły zwrot, a czekałem aż panna młoda walnie ryjem o glebę
facebook.com/pages/Astronomical/138415346331892?fref=ts
A tej pannie starej się coś nie jebło? Piszczy jakby jej wyjechał dildos z dupy.
No kurwa ma powód do płaczu jak chuj. Zaraz powinna w ryj dostać za niepotrzebne sianie paniki. Świadkowa mordy nie drze, miała chwilę zwątpienia to się wyłączyła, a nie lament wprowadza.
bóg ją opuścił....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Za dużo lakieru do włosów przyjęła. Każda laska musi się przecież na ślub odjebać jakby sama za mąż wychodziła.
No proszę, a Cons jedzie w sobotę na wesele.
Tylko dodać efekty dźwiękowe w stylu "ptojng" i można to do śmiechu warte wysłać
w dodatku dwudniowe
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów