📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzisiaj napisał/a:
Pierdolneli w dól jak poziom naszej reprezentacji...
Nasza reprezentacja nie ma i nie miała poziomu. No ale czego się kurwa ten nasz napompowany naród spodziewał? Specjalnie unikaliśmy spotkań sparingowych żeby podnieść nasz wynik w rankingu FIFA i być losowanym z pierwszego kosza. Już wtedy mówiono, że najprostszy sposób na awans w tym dziwnym zestawieniu to nie grać. Potem dmuchanie balonika po całości. Polska ze złotem czy tylko srebrem? A to kurwa były te same leszcze co wyszły z grupy tylko dlatego, że Dania dawała dupy po całości ze słabiakami (z nami akurat w dwumeczu wygrała). Losowanie:
Senegal - o kurwa cienkie głodujące murzyny, co pewnie kopią kokosy na pustyni, wklep pewny (nie licząc, że praktycznie cały skład gra w Premier League, Senegal jak na Afrykę całkiem zalesiony, a kokosy w Afryce nie występują)
Kolumbia - ćpuny z dzikiej dżungli, co będą za białymi kreskami na boisku biegać nie za piłką. Ale to jest kurwa czwarty zespół Ameryki Południowej to już nikt nie myślał, że może być problem... (nota bene kartele narkotykowe wydawały pierdyliony na boiska i szkolenie dzieciaków, Escobar wczoraj skakał z radości w trumnie).
Japonia - Tsubasy się naoglądali i myślą, że potrafią grać. Dobra też pewnie zarobimy wpierdol.
Dlaczego? Bo w Senegalu, Kolumbii i Japonii gra po jedenastu zawodników a u nas góra trzech... Od ponad 30 lat nie mamy DRUŻYNY tylko pojedyncze nazwiska jak Lewandowski. Dobry jest skurwiel nie powiem. Tylko jak go dwóch/trzech obrońców na sztywno pilnuje 90 minut to chuja może zrobić.
@up ale to post o wypadku, zarwaniu dachu Jak dziwnie ludzie reagują na słowo reprezentacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów