Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To był kot Jarosława Kaczyńskiego. Zaczęło się od kota a skończy na posłach PiS.
Że też taki debil jak ty co psa od kota nie umie odróżnić ma prawa wyborcze....
Zapytam z ciekawości ? Czemu większośc twoich filmów to znęcanie się nad zwierzętami?
Żebyście mieli o co sraczkę z dupy toczyć? Nic osobistego
Zapytam z ciekawości ? Czemu większośc twoich filmów to znęcanie się nad zwierzętami?
Bo to jebana kurwa jest proste
Bo to kurwa do bicia jest
Bić to ty możesz co najwyżej konia przed monitorem.
Skończyłbyś obity jak ten kundel jednostrzałowcu
Następny pojeb na liście?
Chodź, kurwo zjebana, może zobaczymy czy byś był taki hardy w jeziorze?
Następna kurwa spierdolona.
Sadol sadolem, wypadki, mielonki OK
Ale pastwienie się nad bezbronnym zwierzakiem i pochwalanie tego?
A może sprawdzimy, kurwo zjebana, czy da się taką gnidę oskórować, chętny?
W sumie nieważne, czy macie 15 czy 50 lat, nie zasługujecie kutasy żeby żyć, szkoda tlenu!
To jak, chętny któryś na konfrontację?
Nie zesraj się, dobry kundel to martwy kundel
Nie zesraj się, dobry kundel to martwy kundel
morda w kubeł, dobry sadol to martwy sadol
bo jest zjebem , przed Matką udaje w miare normalnego a w internecie wychodzi szydło z worka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów