Pan Chińczyk stwierdził że nie przejdzie obojętnie bo nie można tego tak zostawić. Porządek musi być.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DmNQ napisał/a:
głąb to był jak Cie z kapusty wyciągali.
Chcesz debilu oglądać jak pieski liza osranym ryjem swoich właścicieli to idź na Disney a nie sadistic
OldMann napisał/a:
dobry sadol to martwy sadol
No to na co jeszcze czekasz? Daj dobry przykład i zacznij od siebie, a jak nie to głowa w dół i cicho siedzieć.
ZAWISZAWKS12 napisał/a:
Skończyłbyś obity jak ten kundel jednostrzałowcu
pewnie gdyby nie ten kundel przed obiciem to DUDEKSND bylby Twoim starym pajacu
Co kraj to obyczaj... u nas mieso na schabowe tlucze sie jak juz nie biega samo. I zazwyczaj w niedziele rano a nie wieczorem.
zajac1190 napisał/a:
A to pan ma siedzieć na betonie, a piesek na miękkim fotelu ma sobie spać? Szkoda ze hujowi kręgosłupa nie połamał, może już by na fotel nie wskoczył. Do wora i do jeziora!!
Jakiś pierdolnięty jesteś?
Bardzo dobrze. Jeszcze właścicieli co gówien nie zabierają po milusińskich, tak samo po łbie.
Mimo wszystko, to całkowita wina ludzi, takie psy bezdomne... Chinol, kurwa jebana, mam nadzieję, że utopi się w jakimś szambie za to. Pies na 99% mu ufał bo inaczej nie pozwoliłby się podejść tak znienacka.
danielxc717 napisał/a:
Chcesz debilu oglądać jak pieski liza osranym ryjem swoich właścicieli to idź na Disney a nie sadistic
Nie zrozumieliśmy się chyba turbanie. Po pierwsze , nigdzie nie napisałem , że mi to przeszkadza. Po drugie pytanie nie było do Ciebie. Zatem konkluzja jest prosta. Zamknij mordę i się nie wpierdalaj między wódkę a zakąskę. Czaisz ?
DmNQ napisał/a:
Nie zrozumieliśmy się chyba turbanie. Po pierwsze , nigdzie nie napisałem , że mi to przeszkadza. Po drugie pytanie nie było do Ciebie. Zatem konkluzja jest prosta. Zamknij mordę i się nie wpierdalaj między wódkę a zakąskę. Czaisz ?
Ssij pałe miękki kutasie
danielxc717 napisał/a:
Ssij pałe miękki kutasie
Hahaha, jedyne co potrafisz to wyzywać zamiast merytorycznie wyjaśnić sprawę. Dno i kilometr mułu. Danielku , jak potrzebujesz pomocy to daj znać. Pomoc psychiczna działa w całym kraju.
błagam dajcie opcje żeby usunąć takie gówna z przemocą do pchlarzy, lub dajcie na koniec filmik jak jakiś duży pies takiemu koledze jaja odrywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów