Taka przestroga, bo chłopa już nie ma.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Taka przestroga, bo chłopa już nie ma.
Nie widział, że cofa do tyłu?
Halo, napisałem "cofa do tyłu".
Gdzie nasza grama nazi? SkoPio1
A, pierwszy jestem, jeszcze przylezie
Halo, napisałem "cofa do tyłu".
Gdzie nasza grama nazi? SkoPio1
A, pierwszy jestem, jeszcze przylezie
Twardy łeb ma. Nie chlasnął
"cofa niech uważa hłe hłe"tak samo wychodzą na pasy,bo przecież maja pierwszeństwo a później płacz,bo główka strzeli niczym arbuz
Kierowca jakiś niedojebany - na płaskim jak Ziemia parkingu samochód mu podskakuje, a ten dalej ciśnie jakby nigdy nic. Normalnie iloraz inteligencji spinacza biurowego.
Kierowca powinien dostać odszkodowanie za stres który mu ta bezmózga kurwa zafundowała.
Z polisy bezmózgiej kurwy oczywiście.
Z polisy bezmózgiej kurwy oczywiście.
WysuszoneGronoweTruchła napisał/a:
Kierowca jakiś niedojebany - na płaskim jak Ziemia parkingu samochód mu podskakuje, a ten dalej ciśnie jakby nigdy nic. Normalnie iloraz inteligencji spinacza biurowego.
W szoferce wszystko warczy, buczy, podskakuje i nie ma szans, żebyś coś poczuł...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów