📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak kiedyś ludzie się nabierali na pranki, tak teraz będą nabierać się na wpierdol po pranku. Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Powinien im kluczem francuskim zęby powybijać, a potem powiedzieć ,, PRANK kurwa!!! ''
Dojebać im w pizdy
"Nie zadzieraj z hydraulikiem, króry nie ma nastroju na..." żarty. Nie można napisać?
Pomijając 'prawdziwość' tego nagrania to ogólnie nie wiem od kiedy 'robienie sobie żartów' zwalnia z odpowiedzialności.
Chciałbym zobaczyć nagranie z napadu na bank i darcia mordy "it's a prank bro" przed sądem... albo pojechanie tirem po chodniku pełnym ludzi "das ist streich bruder... allahu akbar!"
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Chciałbym zobaczyć nagranie z napadu na bank i darcia mordy "it's a prank bro" przed sądem... albo pojechanie tirem po chodniku pełnym ludzi "das ist streich bruder... allahu akbar!"
Właśnie powinien ich tak ujebać jak tylko się da. Facet zapewne ma niezły zapierdol, a po takim (boki zrywać) dowcipie raczej nie będzie już zdolny do pracy...
Fajnie by było zobaczyć miny tej ekipy jak dzwonią po karetkę, a zamiast karetki przyjedzie karawan z wielkim transparentem "it's a prank, bro"
Właśnie powinien ich tak ujebać jak tylko się da. Facet zapewne ma niezły zapierdol, a po takim (boki zrywać) dowcipie raczej nie będzie już zdolny do pracy...
Fajnie by było zobaczyć miny tej ekipy jak dzwonią po karetkę, a zamiast karetki przyjedzie karawan z wielkim transparentem "it's a prank, bro"
Fake jak nic... Hydraulik za dobrze mówi po angielsku
Ustawione jak ciapaty na zasiłku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów