gdy ma wąsy, może być niebezpieczny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ja bym mu jeszcze wodki polal za ten cios z baniaka kurde on jest moim miszczem a i pomnik mu powinni postawic i powinien byc wzorem do nasladowania dla nauczycieli w gimnazjach ze nie ma co sie pierdolic z patologia gdyby kazdy nauczyciel tak tepil tych debili to zadnemu by glupie pomysly do glowy nieprzychodzily a w razie jak by jakas kochana mamusia przyleciala zalic sie na nauczyciela to dyrektor jej powinien z baniaka zajechac i zagnac kurwe do kuchni
Gitara
ja pamiętam jak u mnie w szkole tacy nauczyciele byli to przynajmniej nikt nauczycielowi na łeb kubła nie zakładał...
ja pamiętam jak u mnie w szkole tacy nauczyciele byli to przynajmniej nikt nauczycielowi na łeb kubła nie zakładał...
stary napisał/a:
ja bym mu jeszcze wodki polal za ten cios z baniaka kurde on jest moim miszczem a i pomnik mu powinni postawic i powinien byc wzorem do nasladowania dla nauczycieli w gimnazjach ze nie ma co sie pierdolic z patologia gdyby kazdy nauczyciel tak tepil tych debili to zadnemu by glupie pomysly do glowy nieprzychodzily a w razie jak by jakas kochana mamusia przyleciala zalic sie na nauczyciela to dyrektor jej powinien z baniaka zajechac i zagnac kurwe do kuchni
wracaj do sprawdzania kartkówek!
nauczyciel dobrze zrobil !!! teraz jebane towarzystwo gowniarzy mysli ze wszystko im wolno. Gowno prawda. Za moich czasow nikt by sie nie odwazyl krzywo popatrzec na nauczyciela bo dostal by w leb lub z calej sily z matematycznej linijki drewnianej to by plakali gowniarze. A co dopiero terazniejsze czasy ze mlodziez robi co chce. Nieposlusznych gnoi wysylac do ruskich szkol tam by sie po miesiacu nauczyli.
POZDRO
POZDRO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów