gdy ma wąsy, może być niebezpieczny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinien mu jeszcze zapierdolić sierpa dla przykładu... żeby się drugi bał...
@up
ja
ja
Oddo napisał/a:
nagrane drewnianymi diodami to spawania metalu
metal to się spawa gumowymi elektrodami Warsztatów w szkole nie miałeś?
piłka kauczukową z metalowymi opiłkami stopu żelaza i magnezu tytanowego z batonowego oscyloskopu frezowego nadającego na ultraczęstopliwościach wojskowych 439,93Ghz z obwódkami przeplecionymi lateksem z pumeksu ortalionowego powleczonego baterią litowo skroplonym.
tak mi się wydaje...
piłka kauczukową z metalowymi opiłkami stopu żelaza i magnezu tytanowego z batonowego oscyloskopu frezowego nadającego na ultraczęstopliwościach wojskowych 439,93Ghz z obwódkami przeplecionymi lateksem z pumeksu ortalionowego powleczonego baterią litowo skroplonym.
tak mi się wydaje...
@werkoz
niema takiego bicia!
niema takiego bicia!
nauczyciel może, uczeń to już nie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów