Policja w stanach wie jak postępować z ludźmi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
To jej mąż! Aresztował ją za zimny obiad na stole. A na glebe ją jebnął po tym, jak powiedziała, że zjadła jego pączka.
prawidłowo sprowadził kurwisko do parteru.. pierdolone szmaty jebane myślą że jak zmoczą pizdę to są nietykalne i mogą podnosić rękę na kogo chcą.. zachowujesz się jak facet kurwo to będziesz traktowana jak facet ździro pierdolona jedna z drugą i wbijcie to sobie to tych zjebanych tępych łbów chuja warte szmaciska
Swoją droga, solidnie przykurwila, pewnie nie ma zębów z przodu, bedzie jej łatwiej loda robic
I bardzo dobrze, niech wie gdzie jej miejsce
Kurwaaaa maaaać. Ciekawe czy by dał rade Polskiej feministce albo lesbijce
Dzięki temu nagraniu obłowiła się jak sto skurwysynów a milicjant stracił robotę i ma (lub miał) zakaz wykonywania jakich kolwiek prac publicznych (nawet zamiatania) na okres 10 lat. Stare to jak chuj. Nie chce mi się szukać artykułu.
Menda bez honoru - a nie policjant.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów