📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
FAKE jak chuj i celowo nagrane jakimś gównem żeby nie było widać ich dziadowego akorswa
to jakaś azja, czy indie?? te okolice a tam wszystko jest możliwe. Nie to co u nas, gdzie nauczyciel nic nie może , a niejednemu uczniakowi porządny wpierdol nieraz się należy.
@solteck teraz się wytłumacz dlaczego to wrzuciłeś. Samym oddelegowaniem do kosza, to się dla ciebie nie skończy, podaj lepiej dobry powód.
przecież nic się nie dzieje, w niektórych krajach azjatyckich można wyłapać czajnikiem przez czoło
Fake,upadł akurat tam gdzie dwie ławki były ze sobą złączone.
jak dla mnie cudowne, każdy pierdolony gimbus powinien tak dostawać na dzieńdobry i wreszcie szkoła była by szkołą, dosłownie...
bakosan666 napisał/a:
jak dla mnie cudowne, każdy pierdolony gimbus powinien tak dostawać na dzieńdobry i wreszcie szkoła była by szkołą, dosłownie...
malarz666 napisał/a:
to jest As-salamu Alajkum
A jak w wawie meczet budowali, to napina była...
Gdyby w Polskich gimnazjach tak reagowali to skończyło by się wydurnianie na lekcjach
Mi to wygląda na szkołę publiczną w Niemczech albo Francji. Jeśli to nie fejk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów