<opis dodany przez moderatora> Podjebały tablice rejestracyjną </opis dodany przez moderatora>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
<opis dodany przez moderatora> Podjebały tablice rejestracyjną </opis dodany przez moderatora>
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haps!
bo to nie kadet jest
cholera dobrze że pokazali to w slow motion dla zajebistego wręcz przeanalizowania całej sytuacji.
i tablica poszła się jebać
Lares86 napisał/a:
Przepraszam, którędy na HARD bo zabłądziłem...??
sadistic.pl/humor_hard.htm
Nie dziękuj.
niech się cieszy że tylko tablicę złapały
uahahahahahah tablice mu urwal ahahahahaha
zajebiscie sadystyczne w sam raz na dupastic.pl
Zafirah napisał/a:
uahahahahahah tablice mu urwal ahahahahaha
To wypierdalaj tam jak tu Ci nie pasuje, proste
ojojoj dziecko sie oburzyło...
nie placz juz nikt nie bedzie brzydko mowic o twoim slicznym fimiku
a teraz ssij jaja
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-06-20, 10:32 ]
Spokojniej na przyszłość prosze! Jesteś już w tym wieku, że zmarczki zaczynają się robić...
a teraz ssij jaja
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-06-20, 10:32 ]
Spokojniej na przyszłość prosze! Jesteś już w tym wieku, że zmarczki zaczynają się robić...
Zafirah napisał/a:
ojojoj dziecko sie oburzyło...
a teraz ssij jaja
To nie jest mój filmik A Ty masz jaja do ssania w kuchni, narób sobie wydmuszek bo wielkanoc za pasem.
I nie kłam w okienku z wiekiem żeby oglądać harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów