📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Oto cena jaką trzeba zapłacić za obiad i piwo po powrocie do domu....
....niby w garach siedzi a odpierdolona jak na odpust..to daje do myślenia.
....niby w garach siedzi a odpierdolona jak na odpust..to daje do myślenia.
Sranie w banie! A ona pamiętała o rocznicy? Przecież sama nie dała żadnego prezentu ani nie złożyła życzeń, tylko czeka na biżuterie.
Ja sama takich rzeczy nie pamiętam, wiec nie wymagam od mojego chłopaka by też pamiętał
Kurwa najlepsze w tym jest to, że dzisiaj mam rocznicę ślubu -- żona mi przypomniała na gg jakieś 10 minut temu:) a jej przypomniał ojciec:) Całe szczęście , że oboje mamy w dupie takie dni:D
Niestety tytuł i opis filmiku zepsuł całą zabawę i ciekawość z oglądania filmiku..
Koli witamy wśród żywych
Gienek2 napisał/a:
ja bym zajebał, nie mam matki nie czuje więzi z kobietami
za to masz dwóch ojców ta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów