📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie zasypia się na imprezie na siedzącą, zwłaszcza narabanym w trzy dupy, moze dojść do bezdechu i juz nie wstaniemy.
Co do kar imprezowych ostatnio jest modny ukryty faszyzm, wiec malujemy markerem swastyki delikwentowi na tyle płatków usznych Mijaja czasami tygodnie zanim sie zorientuje, a wygląda jakby miał tatuaże.
Co do kar imprezowych ostatnio jest modny ukryty faszyzm, wiec malujemy markerem swastyki delikwentowi na tyle płatków usznych Mijaja czasami tygodnie zanim sie zorientuje, a wygląda jakby miał tatuaże.
Kiedyś zrobiliśmy numer z malowaniem swastyki. Tylko, że namalowaliśmy ją typowi na karku. Aha, akcja miała miejsce w Izraelu, a typ był polakiem. Nawet nie siedział długo w areszcie. Sąd szybko wydał wyrok - dotkliwa grzywna i deportacja (typ pracował na kontrakcie, hehehe) bez możliwości ponownego wjazdu przez 10 lat.
Chuj nie koledzy.
Cytat:
Kiedyś zrobiliśmy numer z malowaniem swastyki. Tylko, że namalowaliśmy ją typowi na karku. Aha, akcja miała miejsce w Izraelu, a typ był polakiem. Nawet nie siedział długo w areszcie. Sąd szybko wydał wyrok - dotkliwa grzywna i deportacja (typ pracował na kontrakcie, hehehe) bez możliwości ponownego wjazdu przez 10 lat.
Zapomniałeś dodać, że potem weszła Twoja stara do pokoju i obudziła Cię słowami: Wstawaj, znów zasrałeś całe łóżko!!!
zamiast wziasc chlopa na plecy zaniesc do domu ewentualnie gdzies do wyra wjebac to "puscaja fajerwery" dno i tona mulu
@Ziomaljlb
Wziąć kurwa, wziąć! Nie wspomnę o wielkiej literze na początku zdania i polskich znakach, oraz kropce na końcu.
Wziąć kurwa, wziąć! Nie wspomnę o wielkiej literze na początku zdania i polskich znakach, oraz kropce na końcu.
Mnie też dziwi, że się cieszą z takiego zgona. Ale młodzi są i głupi jeszcze. Wszystko przed nimi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów