📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jestem ekspertem powinien wbić wsteczny i zaciągnąć ręczny i by szybciej dachował ;D
panie ekspercie udało się panu kiedyś wrzucić wsteczny w trakcie jazdy nie licząc gta ?
Jemu by się udało ;] zresztą nie bierz wszystkiego na poważnie siedząc na tej stronie ;p
Dla tych 'ekspertów' :
Zanim będziecie się spinać...Osobówka była w martwym punkcie i koniec był taki jaki jest.
Zanim będziecie się spinać...Osobówka była w martwym punkcie i koniec był taki jaki jest.
@up Raczej kierowca tego Kamaza był w "martwym punkcie",mnie to wygląda na zaplanowane zepchnięcie
Chyba gdzieś blisko Czarnobyla, bo licznik Geigera tyka jak szalony
P.I.T.a mu zasadził
Raz miałem do czynienia z takim cwaniakiem w TIR-ze jadącym lewym pasem, bo "co on się tam bedzie za jakimś oplem tłukł". Ustawiłem się na prawym pasie za "niemcem", co by wyprzedzić ciężarówkę przy starcie, a ten w tirze jak Ci pasa nie będzie chciał zmienić. Tak właśnie przejechałem sobie ok kilometra bokiem mając logo DAF'a obok pyska przy pękniętej szybie podczas gdy on sobie delikatnie jechał 70 km/h. Później cwaniaczek przy psach mówił, że gdybym się nie wpieprzał zmieniając pas to nic by się nie stało... Świadkom zdarzenia do dziś dziękuję za zostawione dane Tamten kretyn dostał 500 zł, 10 pkt i zabrali mu dowód, bo tak we mnie pieprznął, że wypadły mu obie przednie lampy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów