📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Trochę zawiódł. Wstał...
Przez takiego chuja w białym busie mój kuzyn poszedł do piachu. Wcale nie zapierdalał, co pokazał monitoring.
Może czasem motopizdy zapierdalają - są i tacy, ale niech każdy jeżdżący dwuśladem pierdolnie się w łeb zanim zacznie grzebać w telefonie w czasie jazdy.
Pozdro dla rozsądnych na drodze i murzyński chuj w dupę ignorantom za fajerą.
Może czasem motopizdy zapierdalają - są i tacy, ale niech każdy jeżdżący dwuśladem pierdolnie się w łeb zanim zacznie grzebać w telefonie w czasie jazdy.
BrunerOvned napisał/a:
Przez takiego chuja w białym busie mój kuzyn poszedł do piachu. Wcale nie zapierdalał, co pokazał monitoring.
Też się wjebał na późnym pomarańczowym jak ten tu?
Wstal i powiedzial kurwa nastepnym razem mi sie uda
BrunerOvned napisał/a:
W zeszłym roku w śmiertelnych wypadkach motocyklistów tylko dwaj jechali mniej niż 50 km/h ponad limit i zginęli - jeden wpadł do rzeki i się utopił a drugiego zahaczyła ciężarówka przy skręcaniu i przerobiła na mielonkę, pozostali wszyscy jeden w jeden mieli prędkość przekroczoną o ponad 50 km/h, nie wiem jak w tym roku statystyki wyglądają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów