📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Jak się studiuje jakieś "ch*j wie co" to owszem, pracy nie ma. Nie wiem o co Ci chodziło z tym, że nauka jest dla cwe*ów i ciot, ale jeśli chciałeś obrazić ludzi uczących się to ssij pałe ch*ju.
Naucz się kurwa czytać ze zrozumieniem, przecież typ właśnie cisnął tym, co mówią, że nie trzeba się uczyć. I kurwa tacy debile studiują i się jeszcze wymądrzają. Wiem, że studiujesz kierunek techniczny, ale języka ojczystego też trzeba się nauczyć
Jak ktoś chce się czegoś nauczyć to chodzi cały czas do szkoły, jak ma w dupę edukacje, a mamusia go wysłała na studia bo się opierdalał w domu to kończy na poprawkach pod koniec semestru. A później zdziwko, że roboty nie ma - bo chuja się nauczył. Ja osobiście olałem studia i w ogóle nie poszedłem, bo prawdę mówiąc byłbym tym drugim typem, co chuja robi, byle mieć wyższe wykształcenie, a tak przynajmniej kilka lat będę już miał przepracowane...
Aj i chuj Ci do tego, spinasz zwieracze bo sam jak ten frajer łazisz do szkoły codziennie zamiast korzystać z wolnego czasu i zdać wszystko z semestrem, frajer ze sweterkiem w serek
Moreq napisał/a:
Ja chodzę na studia właśnie tak jak gada ten koleś i chuj w dupę leszczom co łażą cały semestr, cipy jebane.
Misiu tobie chuj w dupe, bo nawet nie wiesz jak wiele rzeczy cie omija. Nawet jak masz gówniane studia to samo obcowanie z kadrą edukuje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów