📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze wiedziała, że biała dziewczyna ma pierwszeństwo.
Lata wychowywania przynoszą efekty
Lata wychowywania przynoszą efekty
A może lubi szczać w gacie przed kamerami, hm??
Nieee... Przecież na pustyni jak im sie chce to od razu w krzaki i po sprawie. Po prostu nie są przyzwyczajeni do trzymania tak długo.
Ja kiedyś zeszczałem się na poczcie. Nic fajnego. Rok już mija jak mam problemy z pęcherzem.
@ontoanonim, w kolejce na poczcie można się nawet zesrać z nudów, także wpisałeś się w średnią.
Ja bym już wolał naszczać tam pod ścianę i na chwilę się zawstydzić jakby ktoś ewentualnie szedł i miał wyjebane. Pewnie i tak bym już więcej tego ryja nie zobaczył. Lepiej tak niż kurwa obszczanym lecieć przez miasto... Ale jak murzyn z lasu wylazł dopiero to nie ma co się dziwić.
tam było napisane że to kibel dla białych... z tym że ten przybysz nie opanował jeszcze komunikatywnego stopnia języka amerykańskiego.
Siemek napisał/a:
Nieee... Przecież na pustyni jak im sie chce to od razu w krzaki i po sprawie. Po prostu nie są przyzwyczajeni do trzymania tak długo.
to przejebane jak musza szukac krzakow na pustyni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów