Wbiegła prosto pod ciężarówkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
"Nie zdążyła"
Przecież zdążyła na ciężarówkę gdyby wolniej biegła to by jej uciekła.
Przecież zdążyła na ciężarówkę gdyby wolniej biegła to by jej uciekła.
Jak się nazywa przestrzeń pod Kamazem, gdzie kobicina znalazła wreszcie czas dla Boga? Kamazamaty!
No i ile by zaoszczędziła? 30 sekund? A tak to już nigdy niczego już nie zaoszczędzi
Jednego bezmózga mniej. Jakby tępa dzida poczekała 30 sekund to nikt by się nie musiał zatrzymywać, a ona mogłaby zdążyć na cokolwiek się spieszyła. Wpierdolić się pod jadącego kamaza to wyższy poziom spierdolenia umysłowego
O kurwa. Co to było?
Przecież nie próba samobójcza... Ale co innego? Głupota? Ale aż taka?
Przecież nie próba samobójcza... Ale co innego? Głupota? Ale aż taka?
Wyobraziła sobie że jedzie motorem i jej się manetka zablokowała ..... Przez pasy się nie przebiega nawet jak jesteś motorynką
Jakby to był facet to bym powiedział, że to zwykłe samobójstwo, ale to kobieta i w sumie nie wiem jak to zinterpretować.
Tu nie ma wielkiej filozofii, bo kobiety nie ogarniają motoryki obiektów. Tak jak dzieci. Tylko że u chłopców to się wykształca w wieku 10-13 lat a u dziewczynek, poza wyjątkami, nigdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów