📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chujowy ten gol...
dębowa napisał/a:
chujowy ten gol...
skąd ja wiedziałem, że taki komentarz się pojawi..
No cóż, nie wiem czy to nie jest czasem reżyserka, bo coś dziwne ujęcia dali
messmaker napisał/a:
chujowy to był protest drużyny przeciwnej
Mieli rację. Gra powinna być wstrzymana a typ powinien dostać kartkę.
bramkarz bał się coś złapać od napastnika
a tam nie zgadniemy. Na sadisticu to przecież pierwsza myśl się taka od razu nasuwa xD
zawsze wiedziałem, że piłka nożna jest grą dla pedrylów.
okaj teraz możecie mnie publicznie pobić i grozić śmiercią - przyznaję się do nienawidzenia tego głupiego, według mnie sportu.
Sama sytuacja jest spoko i śmiechowa.
okaj teraz możecie mnie publicznie pobić i grozić śmiercią - przyznaję się do nienawidzenia tego głupiego, według mnie sportu.
Sama sytuacja jest spoko i śmiechowa.
@up Starzy mieli racje kiedy Cie robili. Powinienes nazywac sie Marysia.
Piłka nożna ssie lekkoatletyka to prawdziwy sport a nie jakieś kopanie piłki przez pedrylów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów