📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
@pudel89
Dziwnym trafem wersję twojej historii o cygance propagują ukraińcy, na swoich ukraińskich portalach dla polaków... każdy kto choć trochę słyszał o rzezi wołyńskiej wie, że tzw wianuszek to metoda mordowania i bezczeszczenia stosowana upowców na polakach i żydach (cyganach pewnie też)
Dziwnym trafem wersję twojej historii o cygance propagują ukraińcy, na swoich ukraińskich portalach dla polaków... każdy kto choć trochę słyszał o rzezi wołyńskiej wie, że tzw wianuszek to metoda mordowania i bezczeszczenia stosowana upowców na polakach i żydach (cyganach pewnie też)
Robie sie za miekki na ta strone. Po dwudziestej sekundzie wylaczylem... Wedlug mnie TO zdjecie nadaje sie na harda bardziej niz wszystkie materialy, ktore do tej pory tam widzialem. Rozumiem, ze o wszystkim mozna zartowac jak i pamietac jednak taki obrazek mnie po prostu rozpierdala na atomy. Nie wiem czy to kwestia wieku czy swiadomosci, a;e wiem jedno- wiedziec cos a miec tego swiadomosc to dwie rozne sprawy
Jebać bycie polakiem czy kimkolwiek. Ludzie rodzą się w randomowych miejscach tak jak samo zdychają. Podniecacie się czymś kto coś zrobił jak nawet waszych dziadków pradziadki w jajach nie nosili. Walczycie o coś co po śmierci i tak będziecie mieli w dupie bo was nie będzie xd Normalny człowiek powinien martwić się o własne dupsko i nic więcej. Tak będę nauczał swoje dałny. Miłego dnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów