📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak możesz propagować takie patriotyczne treści?! Ty faszysto!!
I to jest piękna kwintesencja dzisiejszego dnia. Nie znoszę patriotyzmu na pokaz ale obok czegoś takiego obojętnie przejść nie mogę...
Jakby było coś na zasadzie "temat dnia' wybierany na sadolu, to zdecydowanie powinno wygrać w dzisiejsze święto.
Niesamowicie poruszajace...
Możliwe że gdyby nie Paderewski to w tej chwili nie było by niepodległej Polski w końcu to on gadał z Wilsonem...
Ciężko to zrozumieć, tu macie tekst:
Cytat:
Wierzcie nadal, bracia moi ukochani, umęczeni. Wierzcie! Pomni na wszystkie krzywdy doznane.
Pamiętnik niezliczonych zbrodni popełnionych z iście pogańskim okrucieństwem, na niewinnym ciele szlachetnego, rycerskiego narodu.
Nie zginie Polska, nie zginie! lecz żyć będzie po wieki wieków w potędze i chwale. Dla was, dla nas i dla całej ludzkości...
To jest utwór z płyty LUC - 39/89. Cały album jest wypełniony archiwalnymi nagraniami. Genialny, polecam !
Tylko co wśród tych obrazków robi zdjęcie dzieci zamordowanych przez szaloną cygankę?
Pierwsze piwo jakie wystawiłem a Sadola oglądam od chyba dwóch lat prawie codziennie !
Ten łamiący się ze wzruszenia głos miażdży!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów