📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
chuj wie kiedy u cyganów głupi żartuje
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
a ja wiem kogo obedrą w nocy ze skóry
Zaskoczę was sadolowi geniusze, to nie jest prawdziwy książę, w ogóle to nie jest książę, wzięli ślub a to są ich stroje do ślubu a koleś co wkurwiał pana młodego to pewnie jego brat/szwagier/wujek czy chuj wie kto, ja rozumiem że dla waszej klasy tego typu stroje to przepych godny maharadży ale to nie jest książę.
krasnal_hałabała napisał/a:
wzięli ślub a to są ich stroje do ślubu
Dokładnie. Ten w niebieskiej koszuli to taki śmieszek weselny co nawet na polskim weselu się trafia, że jak się napierdoli to tak śmieszkuje ze wreszcie kończy z obitym ryjem.
A wybranka dlaczego używam makijażu dla "białych"? Przecież ich naturalnym kolorem jest gówniany.
To ślub. Wcale mu się nie dziwię - najważniejszy dzień w życiu, a ten mu siarę robi...
na każdym weselu musi się trafić jakiś najebany krewny, którego ktoś tam zaprosił z grzeczności bo zawsze musi coś odjebać.
Zaskoczę was sadolowi geniusze, to nie jest prawdziwy książę, w ogóle to nie jest książę, wzięli ślub a to są ich stroje do ślubu a koleś co wk***iał pana młodego to pewnie jego brat/szwagier/wujek czy ch*j wie kto, ja rozumiem że dla waszej klasy tego typu stroje to przepych godny maharadży ale to nie jest książę.
Było tu tyle filmów z ich śmierdzących wesel, że zasługujesz na miano "Captain obvious"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów