Pewien Afroamerykanin sprawdził na sobie jak to jest być zamkniętym w aucie na słońcu. Apeluje o to aby nie zostawiać dzieci zamkniętych a samochodzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gojlad napisał/a:
czarnuch albo gówno, a nie afroamerygrubas... Czy my kurwa we pizdowatej francji żyjemy? albo w szwabii, żeby to gówno tolerować?!
Pierdolnięty rasista. Czasami kolor skory nawet dla takich ludzi jak ty nawet nie powinien mieć znaczenia, zwłaszcza gdy chodzi o ludzkie życie. Bo może dzięki takiemu filmikowi ktoś z twoich bliski czy ktoś kogo znasz nie pozostawi dziecka w samochodzie na śmierć bo mu się ten film przypomni i dzięki temu nie będzie kolejnej tragedii. Rasisty nie przegadam ale nie wszyscy biali są mądrzy i dobrzy tak jak nie wszyscy czarni są źli i głupi.
co on od małego siedział w tym aucie na słońcu i zrobił się czarny??
W sumie zadziwia mnie poziom rasizmu Polaków, biorąc pod uwagę, że raczej w Polsce ciężko znaleźć murzyna. Nasuwa się więc twierdzenie, że cała ta nienawiść bierze się z mediów, czasopism etc. często naginających pewne historie. Nie mówię, że to dobrze, czy źle. Ale warto jednak by się nad tym chwilę zastanowić.
@up po prostu boją się tego co nieznane. Jest to naturalny odruch. Natomiast niejeden z tych pseudo sadolowych rasistów będzie w przyszłości mieć jeszcze czarnego za szefa
@up, to raczej wynika z wrodzonego debilizmu. Patrz posty od gojlada.
^ Zajebiste. A teraz popraw okulary, bo ci spadły na nos od walenia gruchy.
Gościu dobrze gada. To nie jest ten typ, na którego należy wołać czarnuch. Jego przekaz może komuś uratować życie. Piwko.
Zatem zapoznaj się z danymi z amerykańskich więzień oraz z raportami policyjnymi. Wśród czarnych występuje największy odsetek przestępstw. Należy też zauważyć, że meksykanów zalicza się w tych sprawozdaniach do białej rasy.
Jab7kO napisał/a:
W sumie zadziwia mnie poziom rasizmu Polaków, biorąc pod uwagę, że raczej w Polsce ciężko znaleźć murzyna. Nasuwa się więc twierdzenie, że cała ta nienawiść bierze się z mediów, czasopism etc. często naginających pewne historie. Nie mówię, że to dobrze, czy źle. Ale warto jednak by się nad tym chwilę zastanowić.
Zatem zapoznaj się z danymi z amerykańskich więzień oraz z raportami policyjnymi. Wśród czarnych występuje największy odsetek przestępstw. Należy też zauważyć, że meksykanów zalicza się w tych sprawozdaniach do białej rasy.
@jab7k0, zdziwiłbyś się, jak bliskie prawdy są te czasopisma. Byłem kiedyś w hamburgerystanie, i uwierz mi, czarnuchy porządnie dbają o to, by rasizm wciąż istniał... Każde, KAŻDE zebranie co najmniej 3 "nigga" w grupie kończy się darciem ryja i bezsensownym, małpim wręcz skakaniem po okolicy. W najlepszym razie, bo jak się "nigga" nie sparują odpowiednio, to zaczynają pięści latać między nimi. A jak się dogadają ze sobą, to pięści mogą polecieć na niewinnych przechodniów. Nie chodzić po Bronksie wieczorem, pamiętajcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów