Pewien Afroamerykanin sprawdził na sobie jak to jest być zamkniętym w aucie na słońcu. Apeluje o to aby nie zostawiać dzieci zamkniętych a samochodzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czarnuch albo gówno, a nie afroamerygrubas... Czy my kurwa we pizdowatej francji żyjemy? albo w szwabii, żeby to gówno tolerować?!
gojlad napisał/a:
czarnuch albo gówno, a nie afroamerygrubas... Czy my kurwa we pizdowatej francji żyjemy? albo w szwabii, żeby to gówno tolerować?!
Nie każdy czarny to gówno, nie każdy ciapaty to terrorysta, nie każdy cygan to złodziej.... no dobra każdy cygan to złodziej
Misza123 napisał/a:
Jaki afroamerykanin, co Ty pierdolisz czlowieku
No co, tolerancyjny jestem
mógł nie wychodzić z tego samochodu
gojlad napisał/a:
uwaga, mamy groźnego gracza.
Dlaczego smiejecie się z gojlada ? Chłopakowi portal siadł na głowę i już może nigdy normalny nie być
Fake, oblał się wodą i pieprzy kocopoły. Jakby było mu tak gorąco i tak by się zgrzał to by ładnie i składnie nie gadał tylko brał głębsze wdechy i robił przerwy i łykał ślinę.
spocony murzyn....wiecie jak oni jebią? nie mam nic do nich ale kurwa....mają tak silny zapach, że jak byście bawili się w chowanego to po zapachu można ich złapać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów