📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawie gwiazde zrobił, krawaciarz jebany. Nic nie mam do krawaciarzy, ale jedzie taki elokwencik na tym małym cwelu na kółeczkach mając w dupie przepisy. Już nie mówiąc, że na tym czymś co ma zerową sterowność na dziurach większych niż przestrzenie na kostce brukowej to jeszcze jedzie bez kasku, a później denaty są zbierane z chodnika bo czaszka pękła.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Prawie gwiazde zrobił, krawaciarz jebany.
..a później denaty są zbierane z chodnika bo czaszka pękła.
Jednak nie tylko w PL tak cieszy cudze nieszczęście. To naturalny ludzki odruch
I większość z tych idiotów nie wie że tym nie wolno na ulicę wjeżdżać bo nie ma to homologacji i przepisy zabraniają.
Danielsnm napisał/a:
I większość z tych idiotów nie wie że tym nie wolno na ulicę wjeżdżać bo nie ma to homologacji i przepisy zabraniają.
po osiedlowych uliczkach chyba można
Danielsnm napisał/a:
Hahahaha ale debil jesteś. Od kiedy hulajnogi muszą mieć homologację.
Art. 33a nie tyle pozwala - co NAKAZUJE kierującemu hulajnoga elektryczna poruszać się jezdnią gdy obowiązujące Vmax na tej drodze jest <30km/h
Danielsnm napisał/a:
a rowery mają? pierwsze słyszę żeby jazda rowerem była legalna po chodniku...
khaman napisał/a:
Kąt natarcia robi swoje
A najlepsze, ze te pizdy z korpo w krawatach uważają sie za madrych ludzi
Bo to popierdolone przepisy popierdolonego systemu są. Kiedyś zapytałem się psa jak w końcu jest z tymi hulajnogami to nie potrafił mi jasno tego wytłumaczyć. Istna maszynka do mandatów.
Folur napisał/a:
a rowery mają? pierwsze słyszę żeby jazda rowerem była legalna po chodniku...
Mało słyszałeś. Jazda rowerem jest legalna po chodniku w kilku przypadkach, ale się doucz. Ja nie będę Ci serwował gotowych informacji skoro potrafisz posługiwać się przeglądarką ciołku ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów