📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widziałem wczoraj, podobno dostał wstrząśnienia mózgu oraz jakiegoś poważniejszego uszkodzenia szczęki.
Ten pies jakoś dziwnie znika chwilę przed, pewnie to on mu zajebał tym sznurem
KO zaliczone
A co się stało z liną? Cała?
Dziwne liny wcześniej nie widać by była napięta gdzieś obok ,jak dla mnie to fake
@dino14016 przecież on jedną nogą na tą line staje. Jakby była luźna to statek nie trzymałby sie tak nabrzeża
Dlatego wiążę się na około polera
Z tego co widzę to oni są w śluzie, w ogóle nie powinien łapać liną z windy na rufie tylko z na deku z kosza, to jakaś amatorszczyzna, jak niby chciał potem zdjąć linę z polera na śluzie jak poziom wody się obniża....
Z tego co widzę to oni są w śluzie, w ogóle nie powinien łapać liną z windy na rufie tylko z na deku z kosza, to jakaś amatorszczyzna, jak niby chciał potem zdjąć linę z polera na śluzie jak poziom wody się obniża....
Dino14016 napisał/a:
Dziwne liny wcześniej nie widać by była napięta gdzieś obok ,jak dla mnie to fake
I widzisz, wyszedłeś na debila.
@wpfight albo zrzucasz ją sposobem albo wchodzosz po drabinie do góry żaden problem.
Albo poprpstu systematycznie zmieniasz line z wyższego na niższy podczas śluzowania.
Albo poprpstu systematycznie zmieniasz line z wyższego na niższy podczas śluzowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów